Vi synes dette var en super restaurant med enkel bestilling og betaling, god mat og hyggelig betjening
69–73 av 772 anmeldelser
helt ok service, men god mat. er familievennlig og bra at de har antibac i inngangen! veldig fin utsikt og er fint og sitte ute og ta seg en øl.
Super kveld på Du Verden! Hyggelig personale, god mat og drikke - litt smal meny. God stemning, hele fam’en hadde en fin kveld
Hvis du liker å bestille mat på en app, så er det stedet for deg. Det blir upersonlig, og ikke en plass man kjøper dessert og kaffe etter et måltid.
Fin restaurant med god mat. Enkelt og greit. Likte veldig godt app-bestilling og betaling, funket veldig bra :)