Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Populær plass”
Anmeldelse av Du Verden

Du Verden
Vurdert som nr. 10 av 20 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 23 - USD 46
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Tok turen hit første kvelden i Svolvær. Var veldig mye folk men servitøren klarte å fikse oss et bord selv om vi ikke hadde forhånsbooket. Bestilte hamburger og fiskegryte. Hamburgeren var helt grei. Litt tørr. Men fiskegryta var nydelig! Husets hvitvin var også kjempe god. Anbefaler å ta turen hit

Dato for besøk: juli 2020
Takk, solsikke86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (734)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 734 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bestilling og betaling via app, noe som er en fordel ifht å måtte vente på regning når man vil dra, men blir ellers litt «upersonlig». Vanskelig å få kontakt med servitørene for å spørre om diverse ifht maten. Det var lite utvalg på menyen, var mest pizza. Jeg var godt fornøyd med pizzaen, men burgeren var visst ganske tørr og kjedelig. Greie priser. Bør forhåndsbooke bord da det er mye folk her i sommerferien.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hannehp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fikk bord i øverste etg uten forhåndsbestilling, bestilte drikke og mat via appen, fungerte utmerket. Fikk drikke og mat raskt. Bestilte bacalao, burger m søtpotetfries, hvalbiff. Maten var veldig god. Personlig kunne eg ønsket bacalaoen sterkere, ferskere brød og smør måtte vi etterlyse, men totalt et veldig positivt besøk. Imponert over servitørene, det kan ikke være lett å bære så mye opp og ned trappa. Applaus for de

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ellen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Upersonlig og dårlig service. Mat var OK.

Alt i alt en dårlig opplevelse, hadde brukt pengene mine et annet sted

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jacob3dg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Litt kronglete å bestille mat men fikk det til etterhvert.
Aolien var dessverre ingen smak på men burger og pizza var gruppen meget fornøyd med!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 825ninaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden, så også på

 

Har du vært i Du Verden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din