“Ferien 2020”

Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi var et par som var på ferie i Lofoten og hadde hørt om dette stedet.Første dag spiste vi pizza og blåskjell .Til lunsj dagen etter spiste vi rekesmørbrød.Det er litt dyrt der men man betaler litt for den flotte utsikt også.Den ligger midt på torget i Svolvær

1  Takk, kentm176

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Tok turen hit første kvelden i Svolvær. Var veldig mye folk men servitøren klarte å fikse oss et bord selv om vi ikke hadde forhånsbooket. Bestilte hamburger og fiskegryte. Hamburgeren var helt grei. Litt tørr. Men fiskegryta var nydelig! Husets hvitvin var også kjempe god. Anbefaler å ta turen hit

Takk, solsikke86
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bestilling og betaling via app, noe som er en fordel ifht å måtte vente på regning når man vil dra, men blir ellers litt «upersonlig». Vanskelig å få kontakt med servitørene for å spørre om diverse ifht maten. Det var lite utvalg på menyen, var mest pizza. Jeg var godt fornøyd med pizzaen, men burgeren var visst ganske tørr og kjedelig. Greie priser. Bør forhåndsbooke bord da det er mye folk her i sommerferien.

Takk, Hannehp
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fikk bord i øverste etg uten forhåndsbestilling, bestilte drikke og mat via appen, fungerte utmerket. Fikk drikke og mat raskt. Bestilte bacalao, burger m søtpotetfries, hvalbiff. Maten var veldig god. Personlig kunne eg ønsket bacalaoen sterkere, ferskere brød og smør måtte vi etterlyse, men totalt et veldig positivt besøk. Imponert over servitørene, det kan ikke være lett å bære så mye opp og ned trappa. Applaus for de

1  Takk, Ellen O
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Upersonlig og dårlig service. Mat var OK.

Alt i alt en dårlig opplevelse, hadde brukt pengene mine et annet sted

Takk, jacob3dg

Reisende som så på Nordis Restaurant Svolvær, så også på

Har du vært i Nordis Restaurant Svolvær? Del dine erfaringer!