Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke imponert”

Nordis Restaurant Svolvær
Vurdert som nr. 8 av 21 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 20 - USD 41
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2021

Spiste på Du Verden i Svolvær, noe som ble en skuffende opplevelse i et ellers pent lokale.

Bestilling via mobiltelefon, hvor man kan legge inn kommentarer til retten man bestiller.

Dette fungerte dårlig, da det var forskjell fra det som stod i menyen til det man faktisk fikk.

Vi spiste en cæsarsalat med kylling, og en burger.

Det stod at salaten kom med focaccia brød, og i kommentarfeltet ble det skrevet ønsker. Dette ble ikke lest, noe betjeningen erkjente.

Maten var smakløs, og etter maten ble servert så vi ikke noe mer til servitørene. Ingen oppfølging.

Det ble en skuffende total opplevelse på Du Verden.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Affe H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (760)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 760 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021

Denne kvelden var det litt mykje folk. Me vart vist til eit bord opp ei trapp. Begge hadde klippfisk, som me synest var litt smaklaus. Elles grei betjening.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Denne restauranten ligger sentralt til på torget/havnen i meget fine lokaler over flere etasjer.

Bestilling foregår via mobil, så det er veldig effektivt. Maten smakte godt og drinkene var gode.

Spiste pizza både vanlig og glutenfri med spekeskinke.
Bør ha biffknivervtil pizza, var vanskelig å skjære i bunnen.

Prisene er medium+.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi hadde siste kveld i Svolvær her og hadde ett fantastisk måtid.En ovnsbakt skrei som var helt perfekt med fantastisk tilbehør. Og min mann hadde en skikkelig god hjemmebakt pizza. Satt oppe og hadde en utsikt over Svolvær som var utrolig flott. Virkelig bra og kult sted!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Åpent kjøkken, spennende meny og de rundt oss virker godt fornøyd med maten. Vi drakk forskjellige kaffer. God kaffe, ikke automat, men det tok sin tid.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nordis Restaurant Svolvær, så også på

 

Har du vært i Nordis Restaurant Svolvær? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.