Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lofoten High Five - Lunsj”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Noe skuffende mat. Kyllingen i Ceasar-salaten var tørr og den smakte generelt lite. Burgeren hadde også lite smak. Restauranten skal få pluss for fin utsikt og hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2019
Takk, juliam167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (878)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 878 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2019

Jeg var innom Bacalao en rekke ganger i sommer på bakgrunn av flere faktorer: Ypperlig mat, trivelig atmosfære, hyggelige ansatte og greie priser. Fisken og sjømaten er utsøkt, burgerne er de saftigste jeg har spist på en restaurant i Norge. De ansatte er i tillegg svært hjelpsomme.

Man bestiller i baren, noe det også står informasjon om flere steder i restauranten, så dette var veldig greit. Det hendte at ventetiden ble noe lengre enn ønsket, men ikke noe ubehagelig lenge. Når maten så er klar, blir den bragt ut til bordene.

Alt i alt har jeg kun hatt gode opplevelser på Bacalao, og ser veldig frem til neste visitt!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jeycup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Bestilte Fish and Chips på Bacalao, veldig godt! Sprøstekt stort stykke fersk torsk, dette anbefales virkelig.

Dato for besøk: august 2019
Takk, palchristianberg2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Lokalene er egentlig litt mørk men der er en veldig koselig atmosfære. Man fant selv bord og bestilte maten i kassen! Enkelt og greit og man fikk bestilt raskt samt at man fikk med seg drikke mens man ventet på maten! Vi bestilte bacalao og den var fantastisk god. Avsluttet med en deilig irish coffee! Fin utsikt utover havnen og promenaden som var tett utenfor!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Lise B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Elendig service, måtte bestille i kassa og selv bære drikken ut. Ingen meny tilgjengelig utenom i kassa. Måtte hente 4 menyer selv for å se hva de hadde. Maten var helt OK.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Reisevant883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din