“God smak på maten”

Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 15. juli 2020

Kom hit kl 1730, mye gjester!
Men vi fikk bord for fem personer, og utlevert en liten sommermeny.
Lite oppmerksom og unge ansatte gjorde at vi måtte spørre om å få bestille, så der gikk det 20 minutter...Når bestillingen ble gjort (3burgere og 2 blåskjell) fikk vi beskjed at det var 45 minutter ventetid...Men ok, en kokk og 6 servitører, di var hyggelige og gjorde så godt di kunne.
Barna var fornøyd med burger med ost/bacon, voksne var fornøyd med blåskjell, servert med chips, dette burde vært med pommes bistro eller bedre chips enn dette, det billigste av det billigste? Små skjell med mye smak, burde kanskje vært servert med LITT brød for å dyppe i kraften?
WC luktet ikke bra og kunne hatt bedre renhold er mitt inntrykk, å ja stedet er overpriset som det meste i Lofoten.

1  Takk, Supedad_from_Norway

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kunne fått høyere score om det ikke var for den lange ventetiden. Fikk beskjed om 25-30 minutter, tok dobbelt så lang tid. Måtte purre på maten. Fish and chips var meget god. Tommel opp for den. Mye folk i perioder.

Takk, bjornni
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Mye god mat her. Vi prøvde fiskesuppe, blåskjell, burger og omelett. Alt smakte helt topp og var fint presentert. Litt lang ventetid på maten.

Takk, fluanel
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

God atmosfære,nydelig mat og hyggelig personell!

Vi spiste tørrfisk og en nydelig rabarbra kompott til dessert! NAM! Anbefales på det sterkeste!

Takk, madelenewb
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Rett på havna med utsikt mot svolværgeita. Spiste middag der to dager, en kjempegod kylling pasta salat med chilli ,og bacalao dem andre dagen. Bacalaoen var helt magisk. Ikke for dyrt. Skal du sitte inne så må du reservere. Kan anbefales

Takk, christianhayopsahl

Reisende som så på Bacalao, så også på

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!