Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt pengene..”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Basert på anmeldelsene på TripAdvisor valgte vi å spise lunsj her.
Etter å ha fått tildelt et bord ble vi bedt om å flytte oss, og vi måtte flytte alt av glass og bestikk selv til det nye bordet.
Jeg spiste rekesandwich og spurte om det var ferske reker. Fikk til svar at det i alle fall ikke var reker i lake. Vel.. Det var et rekesmørbrød med reker i lake. Ikke spesielt god på smak. Kjæresten spiste omelett som var ok.
Overpriset og lang ventetid på maten. Vi betalte ca kr 310,- for våre to retter, uten drikke.
Prøv heller noen andre plasser i Svolvær - dette stedet er ikke verdt det.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elinlarsenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 002)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 1 002 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en veldig hyggelig opplevelse og spiste god mat. Fiskesuppen var kjempegod med mye fisk. Fish & chips og bacalao like så, det samme var burgeren. Kan absolutt anbefales!
Bordbestilling er et must, men ikke via telefon, for den svarer de ikke... og det var litt lenge å vente på maten (de varslede 30 min ble til nesten en time).

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BKAOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Elendig service og dårlig mat. Ventet 10 minutter før det dukket opp en kelner som kunne vise oss til vårt forhåndsbestilte bord. Deretter tok det nye 20 minutter hvor vi til slutt måtte be om å få menyen, og bestille drikke.
Tørrfisk ble anbefalt sammen med fiskesuppe. Mat helt ok, men ikke verdt 335,- for tørrfisken.
Toalettet rant over med papir på herretoalettet, og Antibac var tom.
Servitørene er unge og mangler helt klart opplæring.
Skuffende. Og nei, det var ikke fult i restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, FamHaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt, dårlig og elendig service.
Vi ble på forhånd varslet om at det var lenge og vente på maten, ca 50minutter. Dette var greit for oss da vi hadde tid.
Dessverre tok det 70min før vi fikk mat. Vi spisere blåskjell. Disse var ikke nesten gode. I bestefar smakløse og kjedelige.
Det var ingen som fulgte oss opp og jeg angrer på at vi ikke bare gikk da ingen på bordet ville spise opp. Etter 20minuter venting på å få tak i servitør, som gjentatte ganger sa de ville komme måtte jeg gå innenfor baren og presse meg på for å få betalt. Angrer igjen på at vi ikke bare gikk uten og betale.

Spis heller middag på kebabsjappa

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, ovrebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og god stemning. De hadde veldig mye å gjøre, masse kø og fulle avdelinger men de var hyggelige og effektive. Anbefaler maten her!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, aninek2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din