Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Som en kan forvente”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Trivelig på brygga i Svolvær og solid god mat og service. Absolutt et bra lunsjalternativ. Det så riktig så trivelig ut inne også...

Dato for besøk: august 2020
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 026)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 1 026 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Blant det beste i svolvær ,utmerket mat,alltid mye folk,populær,rett på kaien i svolvær,bacalaoen de serverte var helt topp

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 535rolfa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og atmosfære. Vi spiste blåskjell, fiskesuppe og hamburger. Alle var svært fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lofotjent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Bra atmosfære og rask og god service når man først kom inn dørene. Vi måtte vente lenge for å få bord og vi opplevde at servitørene ignorert oss mens vi stod og ventet. Vi stod i kø opptil 15min, det var ledige bord og alle servitørene så at det var mange i kø, men de ignorerte oss. Har forståelse for at det var travelt og mye folk, men et anerkjennende nikk eller en liten «kommer snart» fra servitørene hadde gjort opplevelsen mye bedre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, NinaB234566789214
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dette er den beste restauranten av de 9 vi har besøkt i Lofoten i sommer. Vi ( familie på 3) har hatt en ukes rundreise og bodd forskjellige steder og har hatt beste opplevelse på Bacalao i Svolvær.
Blåskjell var høydare. Burgerne (unntatt vegetar som vi ikke har smakt) er meget bra. Øl utvalget kunne nok vært bedre men de hadde bra utvalg i forhold til mat.
Fiskesuppen var utmerket.
Baccalao var meget god og er ikke en rett jeg bestille ofte så har begrenset sammenligningsgrunnlag

Remulade var topp.

Betjening positiv og vennlig.

Vi hadde bestilt bord og tror det er lurt i ferie tid.

Perfekt beliggenhet. Fornuftige priser.

Vi spiste ikke dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HenrikSteenH2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din