Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe god mat!”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: kr 159 - kr 626
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 9. august 2020

For et hyggelig sted. Det var god service og glede. Maten var sikkelig god. Nøt tiden på bacalao veldig

Dato for besøk: august 2020
Takk, Gabriel-291004
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6973 av 1 149 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Har vært flere ganger på Bacalao siste 3 uker i Svolvær. Gjennomgående god mat, etter å ha spist oss gjennom menyen. De har selvfølgelig opplevd mye besøk enkelte dager, som har medført noe lang tid før maten er klar. De skal dog ha skryt for at de sier fra på forhånd og leverer innenfor det. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, EirikMoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

Dette er så bra! Ferske stor reker, passe salte og med godt brød. Et foreslått glass Rhisling var heller ikke feil. Det eneste jeg ønsker meg neste gang er litt mer brød.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, may s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Trivelig på brygga i Svolvær og solid god mat og service. Absolutt et bra lunsjalternativ. Det så riktig så trivelig ut inne også...

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Blant det beste i svolvær ,utmerket mat,alltid mye folk,populær,rett på kaien i svolvær,bacalaoen de serverte var helt topp

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 535rolfa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
© 2024 Tripadvisor LLC Med enerett.

Dette er den versjonen av nettstedet vårt som er gitt til personer som snakker i . Hvis du er bosatt i et annet land eller en annen region, velger du den egnende versjonen av Tripadvisor for ditt land eller område i rullegardinmenyen.