Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Anmeldt 13. september 2020

Luftig lokale, ikke for mye støy til tross for at det ljomet litt i veggene, serviceinnstilt personale som kanskje var litt for raske og virket å være litt i sin egen verden. Alle var fornøyde med maten.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, nehaoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 032)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 1 032 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2020

Når man kommer inn døra blir man stående og lure på om man får tildelt bord eller om man bare skal ta det som er ledig. Prøvde å få øyekontakt med betjeningen, men de var ikke interessert i å ta kontakt.
Lite serviceinnstilt betjening, som nærmest prøver å unngå gjestene. Maten var helt ok, litt stiv pris.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Datoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Bra mat og stemning.

Verdt et besøk. Fin beliggenhet på kaien med utsikt over havnen.
Lokale retter.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, thomasmK3039WR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Passer for folk i alle aldre. Betjeningen er blide og imøtekomende. Maten er god. Menyen er variert. Kort ventetid. Bestiller man ny drikke kommer den raskt. Lokalet har gode sitteplasser. Man kan velge å sitte hvis man vil.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Nikkypink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi var på Bacalao for å spise lunch. Maten var god, hyggelig betjening, men alt tok lang tid, både bestilling, servering og betaling

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, torunnhavre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din