Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod Bacalao”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Leste tidligere anmeldelser. Ble veldig positivt overrasket. Veldig koselig lokale med peis og luftig lokale. Vi bestilte bacalao og fikk rause porsjoner. Dette smakte veldig godt. De hadde veldig god service med kjekke servitører. Godt utvalg i øl. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 032)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 1 032 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

På tross av beliggenhet i et moderne bygg er det meget hyggelig.
De har en herlig peis som det fyres i hele tiden.
Mat og drikke er meget bra.
Jeg spiste bakt tørrfisk og det visste seg å være den beste jeg har spist!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Luftig lokale, ikke for mye støy til tross for at det ljomet litt i veggene, serviceinnstilt personale som kanskje var litt for raske og virket å være litt i sin egen verden. Alle var fornøyde med maten.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, nehaoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Når man kommer inn døra blir man stående og lure på om man får tildelt bord eller om man bare skal ta det som er ledig. Prøvde å få øyekontakt med betjeningen, men de var ikke interessert i å ta kontakt.
Lite serviceinnstilt betjening, som nærmest prøver å unngå gjestene. Maten var helt ok, litt stiv pris.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Datoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Bra mat og stemning.

Verdt et besøk. Fin beliggenhet på kaien med utsikt over havnen.
Lokale retter.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, thomasmK3039WR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din