Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales.”
Anmeldelse av Bacalao

Bacalao
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 59
Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

En veldig bra opplevelse. Spiste tørrfisken som var veldig god. Anbefales. Svært hyggelig betjening som var veldig oppmerksomme og vi følte oss godt ivaretatt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Kirsti S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 079)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 1 079 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Go mat, god service, god vin, likte veldig godt bacalao, hamburger var veldig god og vi var veldig fornøyd! Takk for god service

Dato for besøk: august 2021
Takk, sandralO5429OK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vi bestilte blåskjell ,bacalao og fish & chips . mange gode smaker i bacalaoen og blåskjell rettten .
Servitørene var hyggelige og vi fikk maten ganske kjapt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mori F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Spiste bacalao, smakte veldig bra. Trivelige servitører et trivelig sted å spise. Vi er fra Skien på ferie i Lofoten 5 dager.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, josteinw489
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Vi ble ståene å vente en god stund i døra før noen kom bort for å vise oss til bordet. Vi ble forbigått av flere servitører som ignorerte at vi stod der. Vi måtte tilslutt huke tak i en som svarte småfrekt at hun ikke hadde noe med bordsettingen å gjøre, men at hun som hadde ansvaret hadde mye å gjøre. Greit nok det, men det var hele tonen og svaret i møte med nye gjester vi reagerte på. Når vi endelig fikk bord satt vi lenge å ventet før noen tok bestillingen vår. Nabobordet ble helt glemt og måtte gå opp til baren for å få kontakt og menyer.
Bacalaoen var god, men servicen var elendig!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 780truder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bacalao, så også på

 

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.