“Kakao”

Kjøkken: Norsk, Supper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 25. august 2022

Vi la spesielt merke til en suveren servitør ved navn Mia. Hun var svært dyktig og imøtekommende! God kakao og flinke servitører!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 511phatp

Anmeldt 27. juli 2022

Maten var god og servicen var upåklagelig med rask servering. Vi hadde bacalao og klippfisk med vin til maten.

Takk, 297arildg
Anmeldt 10. juli 2022

Fraværende service, med flere servitører mer opptatt av å snakke med kolleger enn å ta i mot ventende gjester. Selv etter direkte blikkontakt var det ikke aktuelt å bevege seg, men på spørsmål om en selv skulle velge bord fikk vi følge bort.

Fisken var kun nesten ferdig, og burgeren er jeg redd vi klarer å lage bedre hjemme da selve burgeren nok kommer ferdig fra fabrikk...

Siden ingen servitører sjekket innom i løpet av besøket var det greit å selv møte i baren for rask betaling. Der skjønner vi den manglende entusiasmen, siden en ikke gis anledning til å gi tips for evt god service.

Short english summary:
Waitors are not service-minded, probably due to set prices (adding a tip is not an option when paying with card).

Food is ok, but nothing special.

Takk, A-Z_er_opptatt01
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Litt fraværende servitører. Vi gikk for bacalao, da vi leste her at den var god. Har absolutt spist bedre bacalao før. Helt grei opplevelse, midt på treet. Ok pris

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Ambassador109167
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Spiste bacalao og grillet tørrfisk.
Mye mat og den smakte helt nydelig.
God service og vi måtte ikke vente lenge før vi fikk servert maten .
Helt grei pris.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, gretem2019

Reisende som så på Bacalao, så også på

Har du vært i Bacalao? Del dine erfaringer!