Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den kuleste puben i Svolvær”
Anmeldelse av Styrhuset Pub

Styrhuset Pub
Vurdert som nr. 1 av 1 Barer og puber i Svolvær
Prisklasse: USD 18 - USD 30
Beskrivelse: Styrhuset Pub er en ekte pub, og har vaert byens uformelle motested siden sist på 1980 tallet. Styrhuset er naermest en "institusjon" i Svolvaer, og er gjennom en årrekke blitt kjent som stedet der "alle motes". I "puben" kan du se fotball på storskjerm og nyte Live-musikk enkelte helger. Vi sees i puben!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Styrhuset Pub er en ekte pub, og har vaert byens uformelle motested siden sist på 1980 tallet. Styrhuset er naermest en "institusjon" i Svolvaer, og er gjennom en årrekke blitt kjent som stedet der "alle motes". I "puben" kan du se fotball på storskjerm og nyte Live-musikk enkelte helger. Vi sees i puben!
Anmeldt 21. november 2018

Etter oppussingen er dette den desidert kuleste puben i Svolvær. Flott stemning, god service og perfekt for alle i alderen 18 år og oppover. Her møtes alle i alle (lovlige) aldersgrupper og er virkelig å anbefale om så du bare ønsker å ta deg ett glass vin eller øl - eller en pubtur i Svolvær by. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HildefromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Guest Relations Manager på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei Hilde - tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er helt enige med deg - Styrhuset Pub er et fint møtested. Velkommen tilbake! Hilsen Kari, Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 31 anmeldelser

Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Puben har en meget hyggelig atmosfære. Meget «åpent» miljø - lett å komme i kontakt med de fleste hvis man er litt utadvendt. Hyggelig og observant personale. God musikk med høy allsangfaktor. Plass til dans selv om gulvet etterhvert blei trått! Flott pub!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 795tineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari A, Service og Kvalitetskoordinator på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018

Hei Tine B, tusen takk for positiv tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Hyggelig å høre at du hadde det fint hos oss under VM i Skreifiske! Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2018 via mobile enheter

Fantastisk burger og øl meny.
God stemning
Hyggelig avslutning på uka, med å besøke puben for god mat og drikke.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Jan B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari A, Service og Kvalitetskoordinator på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018

Hei Jan, tusen takk for positiv tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Hyggelig å høre at du likte burgeren vi serverer og øl-menyen. Vi er stolte av utvalget av øl vi tilbyr :-) Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2018 via mobile enheter

Imponert over servicen og den nydelige maten. Den beste hamburgeren jeg har smakt Alt hjemmelaget og delikat servert.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Opsjon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari A, Service og Kvalitetskoordinator på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018

Hei Opsjon - tusen takk for positiv tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig å høre at burgeren vi serverer falt i smak. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Kjekke gutar som lagar drinkar som passar Serviceminded og hyggelige folk - fin stemning. Fotballkampar, quiz og konsertar - dei byr på alt

Dato for besøk: mars 2018
Takk, ToveS467
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari A, Service og Kvalitetskoordinator på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018

Hei Tove - tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra du likte pub'n vår og de som jobber der!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Styrhuset Pub, så også på

 

Har du vært i Styrhuset Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din