Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei brun bar, med mat fra et bedre kjøkken.”
Anmeldelse av Styrhuset Pub

Styrhuset Pub
Vurdert som nr. 1 av 1 Barer og puber i Svolvær
Prisklasse: USD 17 - USD 29
Beskrivelse: Styrhuset Pub er en ekte pub, og har vaert byens uformelle motested siden sist på 1980 tallet. Styrhuset er naermest en "institusjon" i Svolvaer, og er gjennom en årrekke blitt kjent som stedet der "alle motes". I "puben" kan du se fotball på storskjerm og nyte Live-musikk enkelte helger. Vi sees i puben!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Styrhuset Pub er en ekte pub, og har vaert byens uformelle motested siden sist på 1980 tallet. Styrhuset er naermest en "institusjon" i Svolvaer, og er gjennom en årrekke blitt kjent som stedet der "alle motes". I "puben" kan du se fotball på storskjerm og nyte Live-musikk enkelte helger. Vi sees i puben!
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Måtte spise her grunnet alt annet i byen var fullt, spiste kylling gryte god smak å ikke noe å klage på. God service og gjorde det lille ekstra på service .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Marketing på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Takk for tilbakemelding. Hilsen Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 31 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2020

Fin pub. Jeg bestilte 1 pizza med biff, men fikk pizza med skinke. Pizzaen var tydeligvis ferdiglaget. Den var tørr og uten smak. Rett og slett grusom. Ingen service fra kundebehandler annet enn å ta i mot betaling, skjenke opp vin og levere pizza.
Dette var meget skuffende.
Styr unna pizzaen!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Aage J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Guest Relations Manager på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2020

Hei, takk for tilbakemelding. Beklager at pizzaen ikke falt i smak og at servicen ikke var på topp. Vennlig hilsen Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Var der i sammen med noen venner og kollegaer for å spise litt og se fotballkamp. Vi var to som bestilte mat samtidig, idet kampen startet. Den andre fikk mat etter bare en liten stund. Jeg la merke til andre som fikk mat men ikke jeg. Spurte etter maten etter 45 minutt. Da fikk jeg kjeft hos servitøren for at jeg var misfornøyd med ventetiden. Og han gav seg ikke. Forlangte at jeg skulle smile selv om maten var sen. Det har han ingen verdens ting med. Jeg sa ifra på en fin måte at jeg hadde ventet lenge. Han Ble skikkelig irritert på meg, til tross for at han hadde gjort en feil og gitt min mat til andre. Han unngikk bordet etterpå, og kom aldri og tok av bordet. Ødela hele kvelden. Han var faktisk så ufin at flere av de andre forlot. Får dog to for at maten var god. Men servicen er noe av det verste jeg har opplevd

Dato for besøk: september 2019
Takk, rjo013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Guest Relations Manager på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2019

Hei, takk for tilbakemelding. Beklager opplevelsen du hadde på pub'n, det er ikke sånn vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen din blir videresendt restaurantsjef som vil følge opp med de som var på jobb den kvelden. Glad for at maten var god da du endelig fikk den. Vennlig hilsen Kari, Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2019

Fint sted å ta en pils etter en lang arbeidsdag. Fint å se fotball kamper her. Her er bare å slappe av i et ekte pub miljø

Dato for besøk: april 2019
Takk, 32kurtg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2019

Thon Hotel har et ypperlig supplement i sitt allsidige tilbudsprogram. Fotballpuben Styrhuset har egen inngang fra hotellet. Et ypperlig møtested med stor stemning i intime lokaler. Og et sted med deilige småretter og pizza. Da jeg var der, viste de både håndball-vm og Premier League. Noe for enhver smak altså.
Og jeg må også gi personalet topp score. Meget god service av hyggelige og serviceinnstilte ansatte. Jeg anbefaler et besøk på Styrhuset hvis du bor på Thon Hotell i Svolvær.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, L5684FVgutujan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Guest Relations Manager på Styrhuset Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på besøket I pub'n vår. Velkommen tilbake. Hilsen Kari, Styrhuset Pub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Styrhuset Pub, så også på

 

Har du vært i Styrhuset Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din