Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Spesialpris er tilgjengelig
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Vio.com
kr 1 943
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
joakim h
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Lofoten
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariBoline, Guest Relations ManagerThon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. des. 2018
Kjære Joakim - tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Veldig godt å høre at du trives hos oss og kommer tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Scandic Hotels
kr 1 570
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 442
  • Hotels.com
0.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Fast Hotel Svolvær - Midt i Svolvær, Lofoten
Tripadvisor
kr 1 182
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 182
  • Destinia.com
0.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 2 295
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 295
0.4 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 161
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 161
  • Agoda.com
0.8 km fra Thon Hotel Lofoten
Tripadvisor
kr 4 315
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 4 315
  • ZenHotels.com
    kr 4 305
0.5 km fra Thon Hotel Lofoten
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 781
  • Vio.com
    kr 1 777
0.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 2 911
  • Expedia.com
    kr 3 093
0.1 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 571
  • eDreams
0.6 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • eDreams
  • Priceline
    kr 1 350
  • Agoda.com
1.9 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 814
  • Vio.com
    kr 768
  • Agoda.com
0.6 km fra Thon Hotel Lofoten
Se flere hoteller i Svolvær
Anmeldelser (1 029)
Filtrer anmeldelser
1 029 resultater
Vurdering fra reisende
581
285
88
36
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
581
285
88
36
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
144149 av 1 029 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2018

Fantastisk service, fra du kommer inn i resepsjonen! Gode senger og flotte rom. Fantastisk mat i restaurant Paleo Arctic samt gode drinker i Molldøra Bar og Pub inne på hotellet. Og ikke minst den ekstremt gode frokosten som blir servert - ingen over og ingen ved siden av i Lofoten som kan måle seg med Thon Hotel Lofoten.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, HildefromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariBoline, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Kjære Hilde - tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Glad for at du hadde et fint opphold hos oss og satte pris på maten i Paleo Arctic og drinkene i Molldøra Lounge og Bar og i Styrhuset Pub. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

En flott opplevelse fra innsjekk til avreise da vi besøkte Thon Hotel, Svolvær for en konserthelg.
Behagelig og hyggelig betjening i resepsjonen, personlig hilsen fra Direktøren på rommet, en flott matopplevelse i Hotellets restaurant der direktøren også var tilstede og en fantastisk konsertopplevelse.
Tusen takk for opplevelsen - vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hattvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariA540, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Kjære kriboe, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding på deres opphold hos oss, det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig å lese at dere hadde en fin helg i Svolvær og kosa dere hos oss med god mat og konsert. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Pene rom, god beliggenhet, fantastisk mat både til frokost, lunsj og middag.Flotte konferansefasiliteter! blide og hyggelige ansatte. For en utsikt fra konferansesalen! Må bare oppleves! Gåavstand til alle aktiviteter

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 615lisel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariA540, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære Lise L, tusen takk for hyggelig tilbakemelding på våre konferansefasiliteter. Det setter vi stor pris på. Vi er også gald i utsikten fra 10. etasje :-) Velkommen tilbake! Hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Har bodd her tidligere, og hotellet er mitt førstevalg i Lofoten. Ble oppgradert til superior rom. Godt tilrettelagt for jobbreise. Frokosten er blant de beste i Norge. Og du får kaffe tilberedt av hotellets egen barrista. De samarbeider med lokalt bryggeri også, som et lite tips. Parkering i kjelleren kan være litt trang hvis det er mange biler der. Og er du riktig heldig, som jeg var, foregår det noe i kulturhuset som er under samme tak.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sverre Gjønnes A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariA540, Public Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, glad for at du er fornøyd på med oppholdet hos oss og setter pris på frokosten vi serverer hver dag. Velkommen tilbake. Hilsen Kari,Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Nydelig atmosfære, rent og pent. Enormt bra frokost. Skyhøyt nivå på service og da spesielt i ala carte. Ufattelig høyt nivå på kjøkkenet. Praktisk og velutstyrte rom. Stort pluss at man kan trene gratis som gjest på Stamina som åpner grytidlig. Lofoten er i en særklasse, her finner man roen selv når man er på jobb,

Romtips: Høyt oppe nærmest mulig et hjørne
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Alf-Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KariA540, Public Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, glad for at du er fornøyd på med oppholdet hos oss, frokosten, mat & service i vår restaurant, Paleo Arctic og treningstilbudet vi har på Stamina. Velkommen tilbake. Hilsen Kari,Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser