GutuJan
Sandvika, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Lofoten
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. feb. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
KariBoline, Guest Relations ManagerThon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. feb. 2019
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold, det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at dere var fornøyd med alt fra beliggenheten, maten, servicen, rommet og utsikten. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten
Fast Hotel Svolvær - Midt i Svolvær, Lofoten
0.6 km fra Thon Hotel Lofoten
1.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Se flere hoteller i Svolvær
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Rommet var ikkje klart når kom på det. Ekstra senger manglet.
Måtte ætterlyse senger flere ganger.
Rommet va iskaldt ved ankomst. Mått sett ovner på maks, 4 te 5 tima ætterpå var temp ok.
Familie rom med vindu mot røykeskur, pub og hovedinngang til kulturhus. Gir dårli nattesøvn pga bråk å styr fra pub og røykeskur. Var mye støy og lite søvn dein natta. Føler at betjeninga ikkje er imøtekommende under og i ættertid. Har beklaget førr at æ føler der slik, men føles læll som bortkastet pænger førr rom.

Kommer ikkje til å overnatte der me d første. Blir det er det pga at d e siste alternativ.

Takk, Lars Oskar L
KariBoline, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei Lars Oskar L, takk for tilbakemelding. Vi beklager at oppholdet ikke ble som forventet og at dere følte at dere ikke ble hørt da dere ga tilbakemelding til resepsjonen på at rommet var kaldt og at sengene ikke ble satt inn på rommet så raskt dere ønsket. Våre rutiner i resepsjonen vil bli gjennomgått, for å forsikre oss om at lignende ikke skjer igjen.
Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 29. januar 2019

Hotellet ligger midt i sentrum. Personalet er blid og hyggelig, de yter max service. Meget god frokost, med mye hjemmelaget mat. Plommesyltetøyet er nydelig! Det var også flere gode oster, bl.a den hvite geitosten! Personalet i matsalen er fantastisk! Veldig koselig med pianospill i matsalen, det ga god stemning.

Romtips: Rom med utsikt utover havet er flott.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Liss A

Kjære Liss A, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold, det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at dere var fornøyd med både beliggenheten, frokosten og de som jobber med den. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Et nydelig hotell, utrolig hjelpsomt og hyggelig personale og det jeg tror må være den aller beste frokosten, ever. Vi ble oppgradert fra familierom til en suite med to soverom, helt uten omkostning. Frokosten har bare høydepunkter, te og kaffe i alle varianter, lokal nydelig mat, godt utvalg for allergikere, aviser og til og med is om man ønsker seg det. Personalet ser deg hilser blidt og hjelper til om det trengs. Beliggenheten er superb, kort vei til alt. Anbefales!

Takk, 924linen
KariBoline, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei - tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold. Det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at dere var fornøyd med både rommet og frokosten. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 10. desember 2018

Vi kom med hurtigruten om kvelden,og ble godt mottatt da vi ankom hotellet.Vi fikk anvist plass i parkeringshuset for bilen,og vi ble tildelt rom som overgikk våre forventninger.Dette gjorde vårt opphold til en fin opplevelse,sammen med et fantastisk julebordsjov.

Romtips: Høyere etasjer har mindre støy,og fin utsikt.
Dato for oppholdet: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Happytour1234
KariBoline, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Kjære Happytour1234, tusen takk tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Veldig hyggelig at dere er godt fornøyd med både opphold og julebordshow og at dere hadde en fin feiring! Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Var på julebord med jobben. Vi fikk rom i 8 etasje m utsikt over havna. Rommet var helt perfekt, det hadde satt en kikkert på bordet slik at man kunne se utsikten på nært hold. På kvelden var det julebord med show. Dette må oppleves helt fantastisk.
Frokosten var så og si perfekt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Toreinar2015
KariBoline, Guest Relations Manager på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hei Tor Einar - tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold. Det setter vi stor pris på. Veldig glad for å høre at dere var fornøyd med både rommet, frokosten og julebordshowet. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten