Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (820)
Filtrer anmeldelser
820 resultater
Vurdering fra reisende
455
251
64
26
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
455
251
64
26
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 820 anmeldelser
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger perfekt i sentrum/havnen. Gangavstand til alt i Svolvær sentrum.
Hadde Superior rom med fin utsikt, rommene er små, men stort nok for to.
Frokosten var som forventer MEGET bra, hyggelig utsikt til torget/havnen. Kan anbefales og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 547oler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Glad for at dere hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2019

Ligger sentralt i Svolvær. Fint og rent rom med deilig seng, flott bad og kikkert sånn at vi kunne nyte utsikten mot havet og omkringliggende fjell. Dette, sammen med utrolig hyggelig personale og utmerket frokost gjorde at min samboer og jeg er veldig fornøydet vårt!

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, AndreasN1820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019

Hei Andreas, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Glad for at dere hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019

Hotellet ligger fint til i sentrum av Svolvær, like ved kaia til Hurtigruta og andre båter. Det er også kort vei til fine turområder.
Hotellet har hyggelig betjening, bra renhold og rommene er godt utstyrt. Til og med kikkert så man kan følge med trafikken til havs eller fjellutsikten.
Frokosten er helt fantastisk og restauranten serverer også god middag.
Ber her ved neste besøk i Svolvær.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, reidar872
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019

Kjære Reidar, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Glad for at dere er fornøyd med oppholdet hos oss og satte pris på frokosten vi serverer hver dag. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019

Dette er et fint og velholdt hotell. Det finnes ulike rom og man kan oppgradere til større rom. God utsikt fra hotellet og det ligger absolutt midt i sentrum av Svolvær. Frokosten er utrolig bra. Også en fin restaurant i hotellet med god mat og god service. Tilgang til pub i samme bygget også.

Romtips: Den beste utsikten er mot havnepromenaden/torget.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Thomasjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Glad for at du er fornøyd med oppholdet hos oss og satte pris på både frokosten vi serverer hver dag og maten som ble servert i restauranten vår, Paleo Arctic. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Utmerket frokost, flott beliggenhet, positive medarbeidere. Rene rom, store nok rom(superior). Greit utgangspunkt for resten av herlige Lofoten. Fikk sett det meste av det som er å se, fin utsikt mot Svolvær geita

Romtips: best utsikt i etasje 8 og 9
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, feriehappy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KariBoline, Kundeansvarlig på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Glad for at du er fornøyd med oppholdet. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser