Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 216
Hotels.comUSD 215
Expedia.comUSD 215
eDreamsUSD 216
TravelocityUSD 215
CheapTicketsUSD 215
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (920)
Filtrer anmeldelser
920 resultater
Vurdering fra reisende
514
268
75
31
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
514
268
75
31
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 920 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi ba om superior rom med utsikt og fikk et trivelig rom med utsikt over havet og hurtigrutekaia. Frokosten var god, og trekker veldig opp da andre hoteller vi har vært på i samme periode kun har servert svette påleggskiver og ingen varmmat. Noe stressende frokost med korte åpningstider (7-10 også i helgen). Måtte stå i kø hver morgen for å komme inn i frokostsalen. Når man er på ferie vil man gjerne sove litt lenge, men for å rekke frokost måtte vi opp 9 hver dag og enda stå i kø.

Frokostsalen ble i tillegg veldig full og vi satt tett i tett ved siden av andre gjester. Her tror jeg ikke det ble overholdt 1 meters regelen i stor grad. Når man først fikk bord ble det veldig masete å få hentet mat da de veldig raskt begynte å rydde vekk maten. Opplevdes litt som å spise mat midt på Oslo S i rushen. Likevel, en hyggelig hovmester trakk opplevelsen opp betydelig. Observant og alltid blid, villig til å strekke seg langt for å gjøre matopplevelsen hyggeligere. Generelt var personalet i frokostsalen alltid hyggelige selv om de løp rundt for å rekke å rydde av og dekke på.

Personalet i resepsjonen var alltid trivelige og behjelpelige. Noe som trekker ned er parkeringsmulighetene. Det var svært begrenset med plasser i garasjen til Thon, som i tillegg kostet 150 kr døgnet. Garasjen var i tillegg trang, så risikoen for å få bulk var relativt høy. Vi brukte en del tid på å lete etter offentlig parkering hver dag. Endte ofte opp med å stå parkert ca 200 meter fra hotellet. Det kostet oss ca 75 kr døgnet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, idahelm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Thon Svolvær var et meget hyggelig bekjentskap. Flott service og fine rom.
Supergode senger og sengetøy.
Anbefaler å bestille rom med utsikt!

Hotellets restaurant kan også anbefales, og for de som kjøret bil er det meget praktisk med egen parkeringsgarasje i underetasjen (kr 140 / døgn)

Jeg kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KristineMali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Når jeg bestilte overnatting på Thon Hotel Lofoten så var begrunnelsen beliggenheten. Jeg skulle besøke Lofoten for 1.gang og hotellet ligger strategisk plassert i forhold til avstander til Å og andre steder i Lofoten. Jeg bodde i 9.etasje med utsikt mot hurtigrutebrygga som var helt fantastisk. Hotellet ligger midt i Svolvær og tjener nok på at plasseringen var nøye studert før bygging. Rommet var forholdsvis stort,fint bad,og ingen lyder fra noen kant.
Jeg kan virkelig anbefale hotellet til alle for du merker den gode atmosfære med en gang du kommer inn i resepsjonen.Serviceinnstillingen til personalet ligger på et høyt plan.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, morher208
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt, frokosten er en av de beste jeg har smakt på hoteller. Ikke så stort utvalg, men det gjør ingenting når alt er av virkelig god kvalitet og det er fokus på lokal/kortreist matanbefales og kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LailaJoergensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Supert hotell med Lofotens beste utsikt fra rommet. Her trenger du ikke gå ut når du bare kan ligge i sengen å nyte naturen. Be om rom med panoramautsikt. Utrolig hyggelig betjening og en frokost som må være blant Norges beste.

Romtips: Be om rom med panoramutsikt
Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Topptur123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser