Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lars S
Horten, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Lofoten
4,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, MarketingThon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2020
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Scandic Hotels
    kr 3 158
  • Expedia.com
  • Hotels.com
0.3 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 104
  • Hotels.com
0.6 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Fast Hotel Svolvær - Midt i Svolvær, Lofoten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
0.1 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
The hotel
  • ZenHotels.com
  • Vio.com
0.1 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • Agoda.com
0.6 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Scandic Hotels
    kr 2 544
  • Expedia.com
  • Hotels.com
0.3 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • ZenHotels.com
1.2 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Angelsteg und Bootshaus
  • Priceline
  • Agoda.com
6.7 km fra Thon Hotel Lofoten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Svolvær
Anmeldelser (1 034)
Filtrer anmeldelser
1 034 resultater
Vurdering fra reisende
584
285
90
36
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
584
285
90
36
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8186 av 1 034 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet er noe for seg selv. Selve hotellet er moderne og veldig fint. Rommene er rene og fine. Vi fikk rom i 3 etg med utsikt mot torvet. Vi hadde med oss sønnen vår PG det var litt misforståelser om han skulle sove i vår seng eller egen men de fikset seng til han med engang. Frokosten var ypperlig. Det som gjorde hele hotellet til ypperste klasse var de ansatte. Har aldri vært på et hotell med så hyggelige og imøtekommende ansatte. Helt prima! Dette hotellet burde alle som skal til Svolvær sove på. Tusen takk for oss Thon. Dere gjorde turen vår super!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, solsikke86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ankom Svolvær ut på ettermiddag fra Narvik. Valgte hotellet pga de tilbydde parkering . Som HC-bilist, er det et viktig element jeg tar med meg når jeg er på bilferie. Her ble jeg nok skuffet. De hadde selvfølgelig ikke tilgjengelig parkering. Kjelleren var full. Det endte med at vi måtte finne et alternativ 3-400 meter lengre nede mot havna. Ingen HC plass. Så måtte vi dra koffertene langs vei/gate opp til hotellet. Så sjekket vi inn i 9 etasje med fin utsikt så det var en opptur. Rommet var helt ok. Sengene gode, samt et helt ok bad. Selv om de denne uken har åpnet for buffe etter pandemien, så var det strikt her. Vi fikk tildelt bord, så måtte vi stille ho i rekke å peke på hva vi ville ha. Det var et begrenset tilbud. Når jeg er på hotell og det er frokost buffe, liker jeg å se meg rundt før jeg velger ut hva jeg skal spise. Det var ikke mulig her, så det ble svært begrenset. Det ble ikke noe matopplevelse. Vi sjekket ut like etter for vi skulle kjøre langt i dag. For rommet betalte vi kr 2.225,-. Det var inkludert en flaske hvitvin fra minibaren. Litt over gjennomsnittet så langt på turen. Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Perfekt plassert på torget. Utmerket restaurant (Paleo Arctic), god frokost, hyggelig bar, fin sports(fotball) pub i underetasjen. Gjennomgående hyggelig og god service. Vårt rom lå i bygget ved siden av nær puben), og var i lite , manglet utsikt og var den svakeste delen av oppholdet. Corona kø ved frokost, så vær tidlig ute..

Romtips: Unngå "annekset".
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, BardF_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med god beliggenhet. Frokosten var også veldig bra. Dessverre så fant vi rutinene på renhold ikke tilfredsstillende. Vi hadde to rom og på to forskjellige dager ble et av rommene ikke rengjort. Vi klagde gang nummer to, og det ble ordnet ganske raskt. Det lå også en støvsuger og en mopp slengt fra seg i etasjen vi bodde. Ikke noe stort problem, men slike ting trekker ned.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, johanl237
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Bra: Beliggenheten rett ved hurtigbåtkaia er super. Frokosten er også veldig bra, og smittevern er godt ivaretatt. Restauranten tilbyr også nydelige retter på kvelden, men kunne med fordel hatt litt flere alternativer på menyen.

Ikke bra: Renholdet på rommene. Vi opplevde at det var mer eller mindre tilfeldig om rommene ble rengjort eller ikke. Vi hadde to rom, den ene dagen ble ikke det ene rengjort, for så det andre dagen etter. Det ble heller ikke støvsugd for ofte i korridorene.
På nettene var det mye støy fra puben, så vi måtte lukke vinduene for å ha sjans til å sove.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Wibecke L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen takk for tilbakemelding. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser