Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 154
Hotels.comUSD 147
TravelocityUSD 147
PricelineUSD 165
FindHotelUSD 147
Lol.travelUSD 209
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (979)
Filtrer anmeldelser
979 resultater
Vurdering fra reisende
553
276
82
33
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
553
276
82
33
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 979 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2021

Bodde her tre netter i august. Fint hotell,god standard. Blide og serviceinnstilte ansatte. Fikk også oppgradert rom med utsikt. Godt renhold og smittevern.
Grei parkering i kjeller. Stor og innholdsrik frokost, veldig bra. Spiste i restauranten Paleo Artic , veldig god mat og vin, blide og kunnskapsrike kelnere.
Flere gode restauranter i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, maritn512
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Det setter vi stor pris på. Glad du satte pris på frokosten og alt det gode vi serverer våre gjester hver dag og mate som ble servert i restauranten vår, Paleo Arctic. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Skuffet over rommet vi fikk.
Veldig dårlig utsikt. Vi så kun rett inn i betongveggen på nabobygget. Dette samsvarer absolutt ikke med prisen vi betalte for hotellet.
Ellers holdt hotellet god standard, og frokosten var god. Hotellet ligger veldig sentralt i Svolvær.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TGA123123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Glad for at dere satte pris på frokosten vi serverer våre gjester hver dag. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Bestilte business rom som det skulle være sittegruppe på, fikk et superior rom som de mente var en oppgradering. Fikk byttet til et business rom som ikke var rengjort, var potetgull og hårstrikk på gulvet. Måtte vaske toalettet før jeg kunne bruke det, var gamle urin flekker på toalettringen og gamle ringer etter glass på nattbordet. Fikk byttet til rom nr 3.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, X1356LVlindaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Takk for tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke klarte å innfri forventningene ved ditt opphold. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Vi spiste fiskesuppe til lunsj i restauranten - den beste vi har smakt på vår reise i Lofoten og Vesterålen. Hotellet er helt nytt, delikat og innbydende. Meget hyggelig og oppmerksom betjening. Et måltid her anbefales, det var flere gode retter å velge i.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 623unnit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2021

Takk for tilbakemelding på besøk i Brasseriet, restauranten på vårt andre hotell i Svolvær; Thon Hotel Svolvær. Glad for at dere likte både mat og omgivelsene. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Etter testet mange thon hoteller i Oslo så er opera og Rosenkrantz favorittene men her ble jeg overrasket av et knall hotell med enda bedre frokost. De skiller seg ut med små ting som blåbærsmothie, som smakte fantastisk mens alle andre stort sett har mange og jordbær. Også har de en herlig mengde kaker og snacks man kan kose seg med etter frokost.
Og utsikten fra panorama rommet var virkelig rå og de hadde til og med en kikkert på rommet de små detaljer

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 645oddvarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Det setter vi stor pris på. Glad du satte pris på frokosten og alt det gode vi serverer våre gjester hver dag. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser