Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Booking.com
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Agoda.com
USD 139
Vis tilbud
Hotels.comUSD 153
TravelocityUSD 153
Lol.travelUSD 205
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (978)
Filtrer anmeldelser
978 resultater
Vurdering fra reisende
552
276
82
33
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
552
276
82
33
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 978 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2021 via mobile enheter

Hit reiser jeg gjerne tilbake. Serviceinnstilt personale og en nydelig frokost. Masse muligheter for spennende opplevelser i området.
Jeg leide også en bil i tiden jeg var, noe som gjør lettere å komme seg rundt på Lofoften.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Liverpool2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2021

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Overnattet på et nydelig rom med utsikt over Svolvær by. Spiste en veldig god middag i hotellets restaurant Paleo om kvelden og frokosten der var også nydelig

Personalet var veldig serviceinnstilte og restauranten er førsteklasses. Absolutt å anbefale

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vanja S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2021

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2021

Bodde her tre netter i august. Fint hotell,god standard. Blide og serviceinnstilte ansatte. Fikk også oppgradert rom med utsikt. Godt renhold og smittevern.
Grei parkering i kjeller. Stor og innholdsrik frokost, veldig bra. Spiste i restauranten Paleo Artic , veldig god mat og vin, blide og kunnskapsrike kelnere.
Flere gode restauranter i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, maritn512
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Det setter vi stor pris på. Glad du satte pris på frokosten og alt det gode vi serverer våre gjester hver dag og mate som ble servert i restauranten vår, Paleo Arctic. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Skuffet over rommet vi fikk.
Veldig dårlig utsikt. Vi så kun rett inn i betongveggen på nabobygget. Dette samsvarer absolutt ikke med prisen vi betalte for hotellet.
Ellers holdt hotellet god standard, og frokosten var god. Hotellet ligger veldig sentralt i Svolvær.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TGA123123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Glad for at dere satte pris på frokosten vi serverer våre gjester hver dag. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Bestilte business rom som det skulle være sittegruppe på, fikk et superior rom som de mente var en oppgradering. Fikk byttet til et business rom som ikke var rengjort, var potetgull og hårstrikk på gulvet. Måtte vaske toalettet før jeg kunne bruke det, var gamle urin flekker på toalettringen og gamle ringer etter glass på nattbordet. Fikk byttet til rom nr 3.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, X1356LVlindaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Takk for tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke klarte å innfri forventningene ved ditt opphold. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser