Pia H
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. aug. 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Kari Andreassen, MarketingThon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3 uker siden
Takk for besøket og hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Glad dere hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake, vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten
0.3 km fra Thon Hotel Lofoten
    0.4 km fra Thon Hotel Lofoten
    0.5 km fra Thon Hotel Lofoten
    Se flere hoteller i Svolvær
    Anmeldt 14. april 2024 via mobile enheter

Kom til hotellet tidlig på formiddagen,da med tanke for å få parkering og det var ledig plass i garasjen i kjelleren for 200 kroner natten. Men vi fikk å sjekket inn på hotellet og det mange timer før normal innsjekking. Fikk rom i 7 etg og det første som møtte oss var den nydelig utsikten. Rommet ellers var veldig fint og rent. Frokosten var nydelig og mye å velge mellom,både kald og varm mat. Hyggelig personale,så hit kommer vi igjen. Takk for oss

Dato for oppholdet: april 2024
    Takk, SivHege2013
    Kari Andreassen, Markedsføring på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2024

Takk for besøket og hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Glad dere hadde en fin helg i Svolvær. Velkommen tilbake, vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 7. februar 2024

fantastisk atmosfære, og servicevennlige ansatte fra mange forskjellige land. Overveldende frokost med smak av hav til fjells. man trenger ikke å gå i annet en tøflene sine for å ha en fin helg. og trenger man noe annet så er man så og si midt i sentrum. Hotellet har til og med pub med levende musikk.

Dato for oppholdet: februar 2024
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Sten-jonny K
    Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2024

Takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 22. desember 2023

Bestilte rom på Thon hotel Svolvær, men fikk mail om at det skulle stenges og ble derfor flyttet til Thon hotel Lofoten - med oppgradering!

Da jeg skulle sjekke inn, spurte jeg hvilken oppgradering, hvorpå resepsjonisten sa at det ikke var noe oppgradering, de hadde ikke noe ledig i de rommene over.. det var da i og for seg greit, gikk opp på rommet og det var iskaldt.. hang et panel ved siden av tv’n, som sto å blinka (trodde derfor det var en sammenheng). Klarte å få varmen under dyna, og jeg var for trøtt til å ringe ned (i fall det skulle bli rombytte). Gir derfor beskjed ved utsjekk hvor hun sa at det var under vinduene.. det hadde vært kjekt å vite litt tidligere.. men uansett, så kunne også stuepikene fått opp varmen..

Frokosten er som vanlig upåklagelig!

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, Dreamer10960519203
    Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2023

Thank you for staying with us. We are glad you enjoyed the breakfast, weregret to know that the room was cold. Thon Hotel Svolvær is open from Jan. 8th 2024. Hope to see you back in Svolvær. Kind regards Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 7. desember 2023

Rent og pent på rommet. Hyggelig betjening. Supert at alle fikk en vannflaske ved ankomst. Vi var på julebord, og koldtbord var magisk., og får terningkast 6
    Varmmat får terningkast 3, personlig syntes jeg ribben var smakløs og pinnekjøttet for salt. Betjeningen var rask, blid og hyggelig. Alr i alt en flott opplevelse

Romtips: Bare nyt og slapp av.
    Dato for oppholdet: desember 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, 203knuta
    Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2023

Hei - tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Terningkastene på maten blir videreformidlet til kjøkkenet. Glad for at dere hadde en god opplevelse. Velkommen tilbake. God jul. Hilsen Thon Hotel Lofoten

Anmeldt 19. oktober 2023

Utmerket hotell med en fin beliggenhet sentralt i Svolvær. Svært nært kaia og det er veldig greit spesielt når man reiser til/fra med Hurtigruta eller Havila. Fint rom med utsikt mot torget, kirka og Svolværgeita, og en veldig god frokost.

Dato for oppholdet: oktober 2023
    • Reisetype: Reiste alene
    Takk, Sture F
    Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2023

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding. Glad for at du er fornøyd med oppholdet hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Lofoten