Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Djevelporten

Gikk bare til djevelporten, men det var langt nok!😍 Nok så krevende tur, noen bratte bakker, men... les mer

Anmeldt 27. juni 2021
kristinewaag
,
Trondheim, Norge
Spektakulær utsikt🤩

Delvis krevende tur. Ganske bratt! Ta turen innom Djevelporten! Anbefaler gode sko. Ikke for... les mer

Anmeldt 8. april 2021
nieida83
,
Sunndalsøra, Norge
via mobile enheter
Les alle 23 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 116,21
Mer informasjon
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
18
4
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
4
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 23 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2019

Turen starter nede ved kirkegården under Svolværgeita og tar noen timer opp i bedagelig tempo. Kan også legge inn Frosken og Djevelporten på vei opp for spektakulære natursyn, men utsikten fra toppen av Fløya (590 moh.) er en premie i seg selv. Den mest spektakulære utsikten jeg har bevitnet, og turen er helt klart verdt det.

Veien ned er noe mer krøkkete, da man med slitne og stive ben vil måtte krangle seg gjennom litt busker og trær for å komme ned mot slutten. Men dette er ikke noe overveldeldende. Fantastisk å nyte ettermiddagssolen utover mot Storemolla, Lillemolla, Skrova og Svolvær - og utover mot Vågakallen, fra toppen av det vakre fjellet.

Går man i tillegg fra toppen av Fløya og videre langs ryggen kommer man til slutt over Svolværgeita og får et mektig blikk ned mot både geita og byen.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, jeycup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Veldig fin tur for de som er vandt til å gå på tur.
Dette er en krevende tur i bratt terreng, så det er nødvendig med gode sko og dertil innstilling. Det begynner bratt og er det et godt stykke opp lia. Når du er 3/4 av turen opp kommer man til Djevelporten. Fint for foto. Utsikten på toppen er nydelig.
Det er mye sand i tørrvær og blir dertil gjørme når det er nedbør.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Turen starter krevende og det viste seg å være dumt å gå opp i pøsregn. Det var både glatt og etter hvert veldig gjørmete. Etter en time var vi høyt nok oppe til å få en liten smakebit av den fantastiske utsikten. Nedstigninga var skikkelig morsom. Deilig med gode klær og sko :)

Obs! Vi møtte en del mennesker som hadde gått opp i vanlige sko og vi så et par fall på vei ned. Heldigvis gikk det bra. På appen til turistforeninga var turen merket som lite krevende. Det stemmer nok ikke helt med den opplevelsen mange av de vi møtte hadde.
Vi snudde i tide og gleder oss til å gå opp i litt bedre vær :)

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 277monaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk til toppen på en dag hvor været ble fantastisk. Turen starter ganske krevende, men ikke uoverkommelig for de fleste. Det er lagt tau og kjetting på de bratteste stedene. Vi brukte en drøy time til eggen, men da tror jeg vi gikk ganske raskt. Anbefaler å følge merkingen da det er den beste veien opp. Fantastisk tur!!!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Delvis krevende terreng, spesielt første og siste parti. Kanskje spesielt etter mye nedbør.
Vi passerte Svolværgeita, og holdt til høyre. Da havnet vi på toppen av Fløya. Nydelig utsikt som kom litt plutselig på. Obs for de som lider av høydeskrekk. Videre gikk den merkede løypa til «djevelporten».
Oppmerket løype som tok oss ca 3,5 timer inkl fotografering og kort matpause.
Husk gode klær hvis vind og regn. Det kan blåse godt på toppen.

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, OddBV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser