Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Djevelporten

Gikk bare til djevelporten, men det var langt nok!😍 Nok så krevende tur, noen bratte bakker, men... les mer

Anmeldt 27. juni 2021
kristinewaag
,
Trondheim, Norge
Spektakulær utsikt🤩

Delvis krevende tur. Ganske bratt! Ta turen innom Djevelporten! Anbefaler gode sko. Ikke for... les mer

Anmeldt 8. april 2021
nieida83
,
Sunndalsøra, Norge
via mobile enheter
Les alle 23 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 121,76
Mer informasjon
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
18
4
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
4
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 23 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Dette var en veldig kjekk tur å ta for de som er i noenlunde god form. Samtidig kan en ta noen flotte bilder ved Djevelporten. Ha en flott tur!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Tidvis utfordrende terreng, så denne turen er kanskje ikke for hvem som helst. Gøy og underholdende tur - og for en utsikt på toppen! Anbefales virkelig hvis du er turvant!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Iselinii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur opp, Djevel porten, utsikt over Svolvær og 10.000 mil i 360 grader - minst. Vi brukte god tid med flere pauser opp til de forskjellige toppene, og da brukte vi 4 timer. Tar kun 15 minutter å gå fra sentrum av byen til starten av fjellturen, så unødvendig å parkere der. La bilen stå i Svolvær. Denne turen glemmer du ikke!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2019

Turen starter nede ved kirkegården under Svolværgeita og tar noen timer opp i bedagelig tempo. Kan også legge inn Frosken og Djevelporten på vei opp for spektakulære natursyn, men utsikten fra toppen av Fløya (590 moh.) er en premie i seg selv. Den mest spektakulære utsikten jeg har bevitnet, og turen er helt klart verdt det.

Veien ned er noe mer krøkkete, da man med slitne og stive ben vil måtte krangle seg gjennom litt busker og trær for å komme ned mot slutten. Men dette er ikke noe overveldeldende. Fantastisk å nyte ettermiddagssolen utover mot Storemolla, Lillemolla, Skrova og Svolvær - og utover mot Vågakallen, fra toppen av det vakre fjellet.

Går man i tillegg fra toppen av Fløya og videre langs ryggen kommer man til slutt over Svolværgeita og får et mektig blikk ned mot både geita og byen.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, jeycup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Veldig fin tur for de som er vandt til å gå på tur.
Dette er en krevende tur i bratt terreng, så det er nødvendig med gode sko og dertil innstilling. Det begynner bratt og er det et godt stykke opp lia. Når du er 3/4 av turen opp kommer man til Djevelporten. Fint for foto. Utsikten på toppen er nydelig.
Det er mye sand i tørrvær og blir dertil gjørme når det er nedbør.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser