Vi hadde en kjempefin tur til Trollfjorden med en VELDIG fint båt og flott mannskap. Guiden visste og fortalte masse, besetningen var hjertelig, og vi så masse fugler inkl havørn i tillegg til Trollfjorden og trollene der! Anbefales
Tusen takk for en hyggelig anbefaling! Vi er glad opplevelsen levde opp til forventningene og blir stolt av slike tilbakemeldinger!
Kjempefin tur til Trollfjorden med MS Bard. Hyggelig mannskap og kunnskapsrik og morsom guiding. Båten går på elektrisitet mesteparten av turen, noe som gjør den svært stillegående. Masse plass ute på dekk og panoramavinduer overalt. God fiskesuppe hadde de også. Anbefales😊
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er veldig glad for at guidene våre får skryt - det er de som er hjertet i det vi driver med!
Fantastisk tur med M/S Brim til Trollfjord
Mannskapet på turen veldig hyggelig og guiden var utrolig kunnskapsrik.
Fikk også servert en god varmrett.
Annbefaler en tur med denne båten det varmeste.
Tusen takk for anbefalingen, det er svært viktig for oss og gode tilbakemeldinger varmer skikkelig - vi er stolte av guidene og mannskapet vårt!
Fantastisk tur med godt opplegg. Flinl guide med morsomme fortellinger, aldri kjedelig.
Også flott med lunsjservering og andre ting man kan kjøpe ombord.
Tusen takk for fin tilbakemelding, det er også veldig hyggelig at dere skryter av mannskapet vårt - det er dem vi er mest stolte av!
Veldig bra tur i helt ny båt med hyggelig mannskap og interessant guiding underveis. Anbefales...........
Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Den her reisen ble over all forventning. Til tross for dårlig vær ble opplevelsen helt fantastisk med nydelig natur, fine fasiliteter, god mat, flinke ansatte og et veldig bra opplegg. Vi var heldige og fikk være med på dåpen av båten. Det ble servert sprudlevin på båten i anledning dåpen. Vi to reisende spiste ei kjempegod fiskesuppe og ei nydelig vegansk søtpotetsuppe. Mett og god tilbake i Svolvær, fortsatte dåpen på restauranten Du Verden hvor vi ble servert enda mer sprudlevin og reserverte bord til alle på båten.