Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 116
Vis tilbud
FindHotel
USD 108
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
eDreams
USD 116
Vis tilbud
Agoda.comUSD 122
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (25)
Filtrer anmeldelser
25 resultater
Vurdering fra reisende
3
5
12
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
5
12
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 25 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig grei plass å bo for en natt. Sentralt og fint rom. Pluss for vannkoker på rommet, og kaffeautomat ved inngangen. Jeg var heldig å finne parkering som var gratis om natten, viss ikke blir det fort dyrt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Stineshverdag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi synes systemet hotellet drev var helt topp for oss som ville komme og gå litt til selvvalgte og uvanlig tider. Rommet var veldig oppgradert og fint, hadde både god seng, kjøleskap, vannkoker og deilig dusj. Men det negative ved stedet var parkering, de gratisparkeringene på stedet fylles fort opp, så man må beregne inn 100-200 kr natten med parkering og da kan man like godt velge ett litt bedre hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2019

Virker billig og ok for en natt på gjennomreise. Vinduene trekker og uler så man skulle tro det det er en brannalarm i nærheten som har gått berserk. Det trekker så mye fra døren at det høres ut som noen står å støvsuger konstant ute i gangen.. De som bor på rommene har ingen kontroll på styring av temperatur på rommet, det må reguleres med vinduet når det er for varmt. Hvis det er for kaldt får du nytt rom heldigvis. Ene rommet jeg bodde på måtte jeg teipe rundt listene på vinduet for og stoppe trekken. Ingen tilbud om mat som er normalt for et smarthotell, men det kjøkkenet som er tilgjengelig for bruk vil få hvem som helst til og vrikke ankelen d det dem snur seg i døren.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Rubski1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bodde på Fast Hotel Lofoten (det er to i Svolvær) og det var helt greit. Fin størrelse på rommet og gode senger.
Hotellet er uten resepsjon så man får en SMS kode som gjelder for oppholdet og som benyttes ved inngang og til eget rom.
Frokost serveres i en kjølepose som henges opp utenfor døren om natten. Enkelt og greit, men ingen høydare heller.
God service på kontakttelefon/mail hvis man har spørsmål.
5 min. gange til torget, dagligvare og kjøpesenter.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Du får på dagen for innsjekking en SMS med en kode til døren. Denne fungerer både til hotellets hovedinngang og til ditt hotellrom. Fra hovedinngangen kommer du rett inn i en heis- og trappegang. Ingen resepsjon, ingen ansatte. Rundt kl 00:00-01:00 henges det en kjølepose utenfor romdøren din. Denne inneholder frokosten din for dagen etter, for hotellet har ingen frokostsal. Kjøleposen består av et avlangt rundstykke, vakumpakket skinke og ost og et syltetøybeger. Dessuten en youghurt, en juiceboks og et eple. Dersom du ikke er våken når dette leveres er ikke noe av dette kjølig/kaldt på morgenen. Faktisk var det heller ikke kjølig ved levering. Heldigvis har rommet et lite kjøleskap, så pass på å få satt inn maten her på natten. Det vaskes og ryddes ikke på rommet i løpet av ditt opphold, så varer oppholdet ditt flere dager så blir i utgangspunktet ikke håndkleer bytter, senger redd opp, eller bad og rom sjekket.
Det er stive priser for overnatting i Svolvær, så i den sammenheng er Fast Hotell et billigere alternativ, men billig er det allikevel ikke. NOK 12-1300 for et dobbeltrom per natt føles ganske stivt tatt i betraktning at dette kun er et enkelt rom uten service og betjening. For en natt er det ok, men for lengre opphold anbefales andre alternativer.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FFK1903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser