Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 160
Vis tilbud
FindHotel
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
eDreams
USD 160
Vis tilbud
Agoda.comUSD 159
EtripUSD 141
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
3
5
12
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
5
12
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 26 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Greit sted om du bare skal overnatte i Svolvær. Litt upersonlig med automatisk innsjekk/utsjekk uten personlig kontakt. Greie rom som har godt renhold. Kort avstand til flere gode spisesteder. Ikke egen parkering men du kan parkere i nærområdet mot å betsle en avgift.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet over en natt med vår hund, enkelt og finne fram, masse parkering i umiddelbar nærhet til hotellet. Må bettale litt, men dette har du råd til når du sparer alt fra 500-1200,-/ natt ved og bo her. Det er et helt vanlig hotelrom, med bra størrelse på bad, ingen tv eller frokost men dette trenger man ofte ikke. Kjempefornøyd

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 879sanderl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig grei plass å bo for en natt. Sentralt og fint rom. Pluss for vannkoker på rommet, og kaffeautomat ved inngangen. Jeg var heldig å finne parkering som var gratis om natten, viss ikke blir det fort dyrt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Stineshverdag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi synes systemet hotellet drev var helt topp for oss som ville komme og gå litt til selvvalgte og uvanlig tider. Rommet var veldig oppgradert og fint, hadde både god seng, kjøleskap, vannkoker og deilig dusj. Men det negative ved stedet var parkering, de gratisparkeringene på stedet fylles fort opp, så man må beregne inn 100-200 kr natten med parkering og da kan man like godt velge ett litt bedre hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2019

Virker billig og ok for en natt på gjennomreise. Vinduene trekker og uler så man skulle tro det det er en brannalarm i nærheten som har gått berserk. Det trekker så mye fra døren at det høres ut som noen står å støvsuger konstant ute i gangen.. De som bor på rommene har ingen kontroll på styring av temperatur på rommet, det må reguleres med vinduet når det er for varmt. Hvis det er for kaldt får du nytt rom heldigvis. Ene rommet jeg bodde på måtte jeg teipe rundt listene på vinduet for og stoppe trekken. Ingen tilbud om mat som er normalt for et smarthotell, men det kjøkkenet som er tilgjengelig for bruk vil få hvem som helst til og vrikke ankelen d det dem snur seg i døren.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Rubski1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser