Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
Booking.comUSD 146
ScandicHotels.comUSD 146
Hotels.comUSD 146
TravelocityUSD 146
PricelineUSD 146
Orbitz.comUSD 146
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (51)
Filtrer anmeldelser
51 resultater
Vurdering fra reisende
8
13
19
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
13
19
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 51 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Bodde på dette hotellet i 3 dager i august 2021. Ankom hotellet etter kl 15.00 på innsjekkdagen, rommet var ikke klart og vi ble ikke tildelt et annet rom men måtte vente til rommet var ferdigvasket. Rommet bar preg av rengjøring under stressende forhold; skitten do, dårlig støvsuget, masse søppel og støv bak sofa ++. Klaget på dette og fikk tildelt et nytt rom med bedre usikt men også dette rommet bar preg av dårlig rengjøring over tid pluss utdatert bad med sprekk i flisene osvosv. Veldig veldig bra frokost, noe som gjorde opplevelsen av dette hotellet bedre, heldigvis. Veldig tynne vegger på rommene, man kan høre sidemannen snorke gjennom veggen på natten, noe som gjorde oppholdet litt slitsomt. Siste natta var det full fest i underetasjen som betydde nok en natt med dårlig søvn. Her betaler man veldig mye for veldig lite, dessverre. Det nyeste Thon hotellet ligger rett ved siden av og koster det samme/ mindre, så for vår del blir det Thon neste gang vi besøker Svolvær. Veldig hyggelige ansatte i frokostsalen som absolutt gjorde dagene mye bedre gjennom å servere den nydelige frokosten, da! :)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dagayo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

OK familierom + for 3 gode senger, hyggelig resepsjons og restaurant personale, men renhold trekker ned opplevelsen-rommet ble ikke rengjort ved flere anledninger selv om dette ble påpekt. Badet trenger oppgradering og fungerende varmekabler.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, bjotynni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Hotellet er ganske overpriset. Forholdsvis eldre rom med overmalte vegger og dårlig ventilasjon, sengene er gode, dårlig med stikkontakter i rommet, ikke nok stikkontakter til rommets lampe!
Frokosten er helt ok, men ikke helt Scandic stil. Hotellet er kun åpen i sesong, som nok gjør at det ikke her helt up too date. Burde vært rimeligere, men postitivt med gratis parkering utenfor,

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, josteinl595
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Enkle rom, men alt du trenger. God plass og fin utsikt. Enestående grei parkering foran hotellet. Kort spasertur inn til sentrum ( 4-5 min ), men stille beliggenhet.
Frokosten var suveren og spisesalen hyggelig. Betjeningen enestående i restauranten og resepsjonen. Anbefales varmt.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser