Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kald burger!”
Anmeldelse av Duus Matverk

Duus Matverk
Vurdert som nr. 18 av 20 Restauranter i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Maten ble servert etter 10 minutter og det var smekkfullt lokale en lørdags formiddag. Burgeren var kald, men smakte ok.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, kenthroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig skuffende! Har vært på samme cafe i Narvik og bestilte akkurat det samme. To helt forskjellige baguetter. Utrulig dårlig service i tillegg. Kokken kastet nærmest maten på bordet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MarieO1605
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Tok lang tid før vi fikk maten og rettene ble ikke servert samtidig. Hamburgeren ble servert kald og chipsen kom lenge etter. Jeg måtte varme burgeren i mikroen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristin31415
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Maten kom kjempe sent og vi fikk den kald. Virket som det er null kommunikasjon mellom ansatte. Anbefales ikke!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Serine_tr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Bestilte to stk «veganske falaffelburgere» da en av oss er svært allergisk mot spesielt egg. Da vi fikk maten etter meget lang venting serverte de den med aioli (egg). Krise at de ansatte ikke engang vet hva de har på menyen. Da de ansatte ble konfrontert med dette svarer de enkelt: «det vet jeg ikke hvordan vi skal løse». Etter mye om og men får vi servert en ny burger, nå uten aioli. Skuffende og trasig cafébesøk. Kommer ikke til å gjentas, og ville ikke anbefalt dette videre.
Maten var ålreit, derav 2/5.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Andreaskk256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Duus Matverk, så også på

 

Har du vært i Duus Matverk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din