Utrolig morsom aktivitet for hele familien. Topp service og spennende oppgaver. Vi var fire stykker... les mer
Perfekt team building for kollegaer og venner. Vi dro dit sammen med kontoret og fikk brynet oss på... les mer
Vi var 4 personer som var her å prøvde rommet «Odins øye». Dette angrer vi ikke på!
For 2 av oss var det første gang i ett escape room, å på grunn av super utførelse blir det ikke siste.
Alt va bra gjennomfør, fra belysning, dekorasjon, gåter og bakgrunns musikk som fikk blodet til å pumpe mens tiden rant ut.
Dette bør prøves
Tusen takk for besøket, og for fantastiske tilbakemeldinger :-)
Kjempe hyggelig folk som tar godt vare på gjestene. 2 flotte rom med forskjellige tema. Føler nok Arven rommet var litt enklere (var vanskelig begge men) kommer gjerne tilbake igjen og anbefaler dette på det varmeste . Venner eller team building for mindre grupper. Tusen takk for en herlig aften
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og ikke minst, så bra at dere hadde en flott opplevelse. Velkommen tilbake en annen gang.
Perfekt julegave til familien med tenåringer, eller kollegaer. Odins Øye i sommer og Arven nå. Begge er kjempegøy! Stresse for å løse oppgaven innen tiden gir et stort kick for hele familien.
Anbefales til alle som har lyst til å gjøre noe annet. Kjempekul opplevelse som vi definitivt kommer til å gjøre igjen. Kunne vært der i mange timer til. Takk for oss 😁
Dette var min 3 gang på escape room, og første gangen til de 3 andre jeg var med. Vi alle syntes det var artig og spennende, og klarte det innafor tiden (dog med noen hint). Kommer gjerne tilbake for å prøve «Odins øye» neste gang!
Var et kaldt lokale når vi var her, og det kunne med fordel vært noen grader varmere på selve rommet oppgaven skulle løses.
Vi var to voksne par på helgetur som løste rommet Arven. Vi har alle prøvd escaperoom før i andre byer og dette var absolutt på høyde med disse!
Oppgaven var spennende og hadde mange bra elementer i seg, vi koste oss hele tiden!
Veldig gøy aktivitet der man får brukt hodet og får opp pulsen i tillegg.