Anbefales på det varmeste!

Skikkelig gøy!Dette er et must for alle som er på familie- eller vennetur i Lofoten! Vi valgte... les mer

Anmeldt 13. desember 2024
Sondre M
Perfekt team building

Anmeldt 3. november 2023
FridaO126
Oslo, Norge

Anmeldt 3. november 2023

Perfekt team building for kollegaer og venner. Vi dro dit sammen med kontoret og fikk brynet oss på noen spennende og vansjelige oppgaver.

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, FridaO126
Anmeldt 27. september 2023

Kjempegøy opplevelse, god hjernetrim og en fin (pr)øvelse i samarbeid 😄 Skal du innom Lofoten? Da har du ingen unnskyldning for å ikke legge turen innom her. 5 av 5 stjerner!

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, Linda M
Anmeldt 21. januar 2023 via mobile enheter

Flott service, og god veiledning.
Absolutt en inntresant opplevelse, og 1 time går fantastisk fort.
Anbefaler alle som har mulighet til å gjennomføre og prøve dette.
Eneste som kan trekkes frem som et minus er prisen.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, RonnyS429
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

God innføring før spillet begynte. Kunne ønske 15 min ekstra tid. Mange koder og god hjernetrim. Hyggelig personell.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Marianne W
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Prøvd alle rommene deres, og med "Spillet" har de høynet vanskelighetsgraden. Klarte de andre to, men ikke dette. Veldig hyggelig gamemaster og nok et spennende besøk!

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, johannem121