Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 18:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott magic ice museum i svolvær

Fantastisk fin opplevelse med masse flotte isskulpturer , hadde masse dicolys rundt hele museum... les mer

Anmeldt 17. juli 2022
Hotellbasila
,
Stokmarknes, Norge
via mobile enheter
Kjempemoro for barn!

Kjempekul verden med figurer skåret ut av is. I tillegg var det laget en is sklie som barna likte... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
187sivs
,
Lofoten, Norge
via mobile enheter
Les alle 433 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
Silent Trollfjord Cruise
105 anmeldelser
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (433)
Filtrer anmeldelser
433 resultater
Vurdering fra reisende
135
153
93
29
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
153
93
29
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 433 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Kjempekul verden med figurer skåret ut av is. I tillegg var det laget en is sklie som barna likte. Imponerende! Barna våre på 8 og 10 år gir dette stedet full pott!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 187sivs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Virkelig værdt et besøk!
Kjempehyggelig verter!
Utrolig håndverk gjort i is!
Fikk utdelt varme ponsjoer og hansker, det trengtes da det et minus 6 grader.
Skikkelig lyssetting
Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, U3025BValexl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Dette var helt greit, ingen must å gjøre. Fint lagd, fine skulpturer men for dyrt å komme inn. Lokale så ut som et lager, litt enkelt..

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

Kald og spesiell opplevelse. God tranebær drikk. Stemningsfullt og mange vakkre skulpturer. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, odnyjohanneh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Mellomlandet i Svolvær på ferietur, søkte på opplevelser som var tilgjengelig på kvelden da dette dukket opp. Ikke akkurat synlig før man står utenfor døra på tur dit, men ingen problem å finne frem med kart.

Blir møtt av engelsktalende betjening, ingen problem dette, men ser gjerne å kunne snakke norsk på norgesferien.

Artig og spennende kunstverk, men blir fort ferdig. Tok veldig lang tid så måtte spørre etter velkomstdrinken før vi fikk den.

Absolutt verdt et besøk om man er i nærheten for en annerledes opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, h_vardl755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser