Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du ha de laveste hotellprisene? Du er på riktig sted. Vi undersøker over 200 nettsteder for deg.

“Imponerende!!!!” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Lofoten War Museum

Lofoten War Museum
Vurdert som nr. 2 av 15 ting å gjøre i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Anbefalt lengde på besøk: 1-2 timer
Roros
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
“Imponerende!!!!”
5 av 5 bobler Anmeldt 14 august 2016 via mobile enheter

En utrolig imponerende samling fra krigen. Og en meget kunnskapsrik mann som jobbet der. Et sted som må besøkes når man er i Lofoten!

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, MerthiIndia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

149 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    100
    41
    8
    0
    0
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
22 anmeldelser
3 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
“Sjarmerende, men overfylt ”
4 av 5 bobler Anmeldt 10 august 2016 via mobile enheter

Jeg har besøkt mange museer i livet mitt og dette museet har et enormt mengde gjenstander. Mange av disse er enestående og veldig fasinerende. Dessverre er ikke museet så flink på å formidle en gjennomgående historie og føles til tider veldig rotete. Men samtidig er en del av sjarmen, å finne gjenstander som er litt gjemt.
Jeg vet ikke hvor mye midler museet har og hvor mange årsverk de har til rådighet, noe som selvfølgelig påvirker dette.
Uansett er museet vel verdt et besøk og jeg angrer ikke på at jeg var innom. Anbefales, men kanskje ikke om du har små barn.

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Nechered
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lier, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Ferie”
4 av 5 bobler Anmeldt 8 august 2016 via mobile enheter

Innholdsrikt museum! Spennende å se så mange effekter samlet. Gode forklaringer og variasjon i utstilling. Absolutt vært ett besøk.

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
8 anmeldelser
6 attraksjonsanmeldelser
“Lite, men allikevel stort.”
5 av 5 bobler Anmeldt 25 juli 2016

Museet er lite, og det er veldig mye på ett sted. Men eier er godt informert om alle gjenstandene han har og hadde stort sett en historie eller to å fortelle om tingene og folkene. Veldig interessant å gå rundt å titte, samt lese om de forskjellige gjenstandene.

Besøkte juli 2016
Nyttig?
Takk, Kristine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
2 anmeldelser
“Krigsminner”
5 av 5 bobler Anmeldt 23 juli 2016 via mobile enheter

Fantastisk flott samling av krigsminner. Vi kommer tilbake, for her var det utrolig mye interessant.
For en samling. Anbefales på det sterkeste!!


Besøkte juli 2016
Nyttig?
Takk, Hanne U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofoten War Museum, så også på

 

Har du vært i Lofoten War Museum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din