Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du ha de laveste hotellprisene? Du er på riktig sted. Vi undersøker over 200 nettsteder for deg.

“Historie, frå alle sider.” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Lofoten War Museum

Lofoten War Museum
Vurdert som nr. 2 av 15 ting å gjøre i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Anbefalt lengde på besøk: 1-2 timer
Bergen, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Historie, frå alle sider.”
5 av 5 bobler Anmeldt 20 september 2016

på so små rom, fagkunnskapen til dei ansatte, også tenker eg det å dokumentere andre verdenskrig, også dei russiske fangane, deira lidelse
og motstandarar til Hitler Tyskland,har også ein plass her,
Andre museum viser berre dei alierte,
dette museumet viser komplett historie, over alle folk som har kjemp mot Hitler fasismen.
Dette museumet er spesielt, det er ikkje einsidig utstilling, du kan sjå kor alle var.
All utstilling var flott.
Har du spørsmål på det, eller, det, eller det. kan dei ansatte svare deg på det meste, med fagleg fin forklaring.

Peter Muldsvor

Besøkte september 2016
Nyttig?
Takk, B5049PApeterm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

149 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    100
    41
    8
    0
    0
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Sandnes, Norge
Nivå Bidragsyter
128 anmeldelser
41 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 21 nyttige stemmer
“En imponerende samling”
5 av 5 bobler Anmeldt 19 august 2016 via mobile enheter

Her finner man alt av gjenstander fra krigens dager. Her er en akvarell malt av Hitler og Eva Brauns håndveske samt tusenvis av andre interesante ting. Helt imponerende. Var der i to timer , men kunne vært der enda flere timer. Oppdaget stadig nye gjenstander når jeg gikk rundt. Det oser av historie i lokalene. Kommer nok innom en annen gang og da skal jeg ha god tid. Ønsker dere lykke til i jakten på nye gjenstander. (Hvis det i det hele tatt mangler noe) tusen takk

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Kjell G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roros
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
“Imponerende!!!!”
5 av 5 bobler Anmeldt 14 august 2016 via mobile enheter

En utrolig imponerende samling fra krigen. Og en meget kunnskapsrik mann som jobbet der. Et sted som må besøkes når man er i Lofoten!

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, MerthiIndia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
22 anmeldelser
3 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 nyttige stemmer
“Sjarmerende, men overfylt ”
4 av 5 bobler Anmeldt 10 august 2016 via mobile enheter

Jeg har besøkt mange museer i livet mitt og dette museet har et enormt mengde gjenstander. Mange av disse er enestående og veldig fasinerende. Dessverre er ikke museet så flink på å formidle en gjennomgående historie og føles til tider veldig rotete. Men samtidig er en del av sjarmen, å finne gjenstander som er litt gjemt.
Jeg vet ikke hvor mye midler museet har og hvor mange årsverk de har til rådighet, noe som selvfølgelig påvirker dette.
Uansett er museet vel verdt et besøk og jeg angrer ikke på at jeg var innom. Anbefales, men kanskje ikke om du har små barn.

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Nechered
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lier, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Ferie”
4 av 5 bobler Anmeldt 8 august 2016 via mobile enheter

Innholdsrikt museum! Spennende å se så mange effekter samlet. Gode forklaringer og variasjon i utstilling. Absolutt vært ett besøk.

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lofoten War Museum, så også på

 

Har du vært i Lofoten War Museum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din