Lofoten Krigsminne Museum
Åpen i dag: 10:00 - 16:00, 18:30 - 22:00
Fantastisk og imponerende

Imponerende utstilling av gjenstander samlet av innehaveren gjennom 50 år. Utrolig å se og høre... les mer

Anmeldt 24. juli 2024
Amund W
Fantastisk utstilling!

Vi ble møtt av en utrolig hyggelig og ikke minst kunnskapsrik innehaver som brukte kjempegod tid på... les mer

Anmeldt 19. mai 2024
A-agh88

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Et flott museum som tar for seg 2.verdenskrig. Mange historier bli fortalt fra området, fortrinnsvis Lofoten, Vesterålen, litt fra Sør Troms og Nordre Nordland. Mange uniformer er stilt ut og mange småting som jeg trodde ikke fantes. Her var utrolig mange ting å se på. Kunne sikkert vært her mye lengre, men vi kommer tilbake kanskje vi oppdager noe nytt. Veldig hyggelig og kunnskapsrik mann som betjente museumet.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, bentejnf
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk museum med masse spennende originale effekter fra andre verdenskrig. Trivelige ansatte med stor kunnskap. Anbefales😊

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 392kjella
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

For et sted og for en quiding !
Utrolig privat samling fra krigen. Her er det mye historie . Kan anbefale et besøk her! Må oppleves

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, tomsT5844ND
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

En imponerende samling av gjenstander og uniformer, og sammen men informasjonen om de ulike tingene, ble dette en lærerike og minnefulle opplevelse. Anbefales på det varmeste. William var kjempe hyggelig og hadde flere interessante historier på lur. Jeg skal tilbake neste gang.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Marit F
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Utstillingen var en skuffelse, dette kunne vært gjort mye bedre. Vanligvis pleier det slike steder være en liten film.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Y714FFlindah