Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 15:00, 18:30 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En skatt

Var innom museet når Hurtigruta lå i havn - Hadde dessverre alt for dårlig tid til rådighet... les mer

Anmeldt 28. november 2021
SynneSara
,
Longyearbyen, Norge
via mobile enheter
10/10

Innholdsrikt museum med hyggelig personell som kunne fortelle mye fra WW2. Mye å se på. Veldig bra..

Anmeldt 6. september 2021
juliesofief
via mobile enheter
Les alle 361 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (361)
Filtrer anmeldelser
361 resultater
Vurdering fra reisende
261
83
14
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
261
83
14
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 361 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Dette lille museet er allikevel stort når det kommer til utstilte gjenstander. Mye spennende og de fleste gjenstander er beskrevet med et regionalt fokus. Her er mye for enhver smak. Må besøkes dersom du er interessert i 2. verdenskrig.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Hver gang jeg besøker Svolvær i de siste tre årene tar jeg en tur inn på Krigsmuseet. Jeg kan bruke flere timer der. Tusen takk til William Hakvaag for et fantastisk museum! Besøket anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Vlad_Mor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020

VELDIG flink vert. Han kan masse og forteller gjerne historier. Kunnskapsrik mann. Forteller fine historier fra krigen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Anita1991Sofie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Det er utrolig mye å se på, og ting som man vanligvis ikke ser. Eieren av museet var utrolig engasjert og kunnskapsrik, og fortalte om mange av tingene. Her Må man sette av litt tid, for det er mye å se på. Sjelden å se så flott utstilling av uniformer og småting. Anbefales

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 566larserikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2020

Dette litt spesielle museet er absulutt verdt et besøk. Hyggelig mottakelse/omvisning og mye interesant å se. Man bør imidlertid bevilge seg god tid, her er det mye å lese og sette seg inn i.

Dato for opplevelse: mars 2020
2  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser