Lofoten Krigsminne Museum
Åpen i dag: 10:00 - 16:00, 18:30 - 22:00
Fantastisk og imponerende

Imponerende utstilling av gjenstander samlet av innehaveren gjennom 50 år. Utrolig å se og høre... les mer

Anmeldt 24. juli 2024
Amund W
Fantastisk utstilling!

Vi ble møtt av en utrolig hyggelig og ikke minst kunnskapsrik innehaver som brukte kjempegod tid på... les mer

Anmeldt 19. mai 2024
A-agh88

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette minner mer om privatsamling enn museum, og det er hovedattraksjonen! For de av oss som har aldri sett krigsuniformer på nær hold er dette en mulighet. Mye interessant info, og ukjente fakta om hvorfor tyske soldater ikke fikk lov å danse sving, sjokolade og julepynt med SS logo, kirurgisk utstyr fra 40-tallet (forskjellen er ikke så stor fra dagens instrumenter). Dette er attraksjonen som passer i en by som Svolvær. Jeg håper at nyoppførte leiligheter med glassfronter ikke dominerer snart i de ne sjarmerende lille byen.

2  Takk, THREOslo
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Dette lille museet er allikevel stort når det kommer til utstilte gjenstander. Mye spennende og de fleste gjenstander er beskrevet med et regionalt fokus. Her er mye for enhver smak. Må besøkes dersom du er interessert i 2. verdenskrig.

2  Takk, Rune1973
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Hver gang jeg besøker Svolvær i de siste tre årene tar jeg en tur inn på Krigsmuseet. Jeg kan bruke flere timer der. Tusen takk til William Hakvaag for et fantastisk museum! Besøket anbefales!

Takk, Vlad_Mor
Anmeldt 3. juli 2020

VELDIG flink vert. Han kan masse og forteller gjerne historier. Kunnskapsrik mann. Forteller fine historier fra krigen.

Takk, Anita1991Sofie
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Det er utrolig mye å se på, og ting som man vanligvis ikke ser. Eieren av museet var utrolig engasjert og kunnskapsrik, og fortalte om mange av tingene. Her Må man sette av litt tid, for det er mye å se på. Sjelden å se så flott utstilling av uniformer og småting. Anbefales😃👌

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 566larserikk