Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00, 18:30 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
10/10

Innholdsrikt museum med hyggelig personell som kunne fortelle mye fra WW2. Mye å se på. Veldig bra..

Anmeldt 2 uker siden
juliesofief
via mobile enheter
En opplevelse av de sjeldne

Fantastisk samling av små og større gjenstander fra krigen som er behørig beskrevet i tekst... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Explore771103
Les alle 350 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 116,91
Mer informasjon
Anmeldelser (350)
Filtrer anmeldelser
350 resultater
Vurdering fra reisende
254
81
12
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
254
81
12
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 350 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Dette museet var verdt en besøk! En imponerende samling av uniformer og andre gjenstander fra krigen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, heidiaab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette minner mer om privatsamling enn museum, og det er hovedattraksjonen! For de av oss som har aldri sett krigsuniformer på nær hold er dette en mulighet. Mye interessant info, og ukjente fakta om hvorfor tyske soldater ikke fikk lov å danse sving, sjokolade og julepynt med SS logo, kirurgisk utstyr fra 40-tallet (forskjellen er ikke så stor fra dagens instrumenter). Dette er attraksjonen som passer i en by som Svolvær. Jeg håper at nyoppførte leiligheter med glassfronter ikke dominerer snart i de ne sjarmerende lille byen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, THREOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Dette lille museet er allikevel stort når det kommer til utstilte gjenstander. Mye spennende og de fleste gjenstander er beskrevet med et regionalt fokus. Her er mye for enhver smak. Må besøkes dersom du er interessert i 2. verdenskrig.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Hver gang jeg besøker Svolvær i de siste tre årene tar jeg en tur inn på Krigsmuseet. Jeg kan bruke flere timer der. Tusen takk til William Hakvaag for et fantastisk museum! Besøket anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Vlad_Mor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

VELDIG flink vert. Han kan masse og forteller gjerne historier. Kunnskapsrik mann. Forteller fine historier fra krigen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Anita1991Sofie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser