Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Håpløst - Styr unna!!”
Anmeldelse av Milano

Milano
Vurdert som nr. 15 av 21 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Helt forferdelig! Kebab uten kjøtt, fikk ikke det vi bestilte. Alt for dyrt. Ufyselig betjening! Ville ikke rette opp feil. STYR UNNA!!!!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 8leMario
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 24 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Gatekjøkken i Svolvær. Hyggelig personale. Hadde en kebab tallerken som var litt smakløs men helt grei. Ikke den beste jeg har smakt. Mannen hadde en pizza mafiosa. Han ratet den til 4/6. Helt ok sted å spise. Det er ikke mye utvalgt i Svolvær midt i juli da alt er fullt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 480helenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Ikke god mat, var tom restaurant, alikavel tok det lang tid. Mye feil med bestillingen. Kyllingtallerkenen var en kyllingburger delt i biter. Bernaisesauaen smakte ikke bernaise i det hele tatt, tydelig en ferdigsaus på flaske som de hadde over. Fikk inntrykk at her fantes det ikke yrkesstolthet, de prøvde ikke engang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021

Veldig god pizza, mye fyll og sprø bunn. Hyggelig og imøtekommende servitør. Ryddige og rene lokaler. Pluss for å ikke ha høy musikk på, slik mange steder har idag. Alt i alt, veldig fornøyd

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 964marianns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2021 via mobile enheter

Stedet ikke en restaurant mer et bra gatekjøkken med sitteplasser.
Vi prøvde blant annet Pizza og fritert kylling, begge deler bra. Mye mat og det smakte bra.
Veldig hyggelig betjening og det var fint lite å klage på.

Karakteren satt ut fra «gatekjøkken» standard. Det er ikke stedet for et gourmetmåltid men greie råvarer til en ditto pris får du.

Pris 139 og 159,-

Dato for besøk: juni 2021
Takk, LasseS_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Milano, så også på

 

Har du vært i Milano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.