“Hyggelig besøk”
Anmeldelse av Milano

Milano
Vurdert som nr. 19 av 27 Restauranter i Svolvær
Anmeldt 27. juli 2022

Vi var der i Juli 2022 og spiste pizza og kebab, og begge deler var gode og det var rask service. Skulle hatt rett til å servere vin så hadde det blitt 5 av 5

Takk, 297arildg

Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Når en bestille en kebab pizza ( Kebab som betyr grillet kjøtt) forventer jeg at den inneholder noen flere spor av kjøtt ikke bare isberg,saus, agurk ost og tomat foruten saus.
Pizza bunnen og alt var flott men nesten vegetar.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Jankristiansen
Anmeldt 20. november 2021 via mobile enheter

Ventet 30 min på en «kebab» med kylling,dressing og salat. Veldig dårlig kundeservice og lite smak på maten, ikke hva man forventer når kebaben kostet 144 kr.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 591h_vardm
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Helt forferdelig! Kebab uten kjøtt, fikk ikke det vi bestilte. Alt for dyrt. Ufyselig betjening! Ville ikke rette opp feil. STYR UNNA!!!!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 8leMario
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Gatekjøkken i Svolvær. Hyggelig personale. Hadde en kebab tallerken som var litt smakløs men helt grei. Ikke den beste jeg har smakt. Mannen hadde en pizza mafiosa. Han ratet den til 4/6. Helt ok sted å spise. Det er ikke mye utvalgt i Svolvær midt i juli da alt er fullt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 480helenes

Reisende som så på Milano, så også på

Har du vært i Milano? Del dine erfaringer!