Fantastisk tur i solen med en engasjert, vennlig og dyktig guide. Masse fisk og god stemning... les mer
Fantastisk tur, som inneholdt mer enn jeg forventet! Historie om steder vi passerte, Tett på... les mer
Takk for en fantastisk dag på sjøen! Utrolig hyggelig og kunnskapsrik skipper tok oss med ut på fisketur. Barnevennlig og tålmodig, både store og yngre koste seg. Vi fikk definitivt mer enn de estimerte timene, her var man opptatt av kvalitet. Anbefales på det varmeste.
Så utrolig kjekt å høre at dere hadde en topp tur sammen med oss! :) Og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen! Ingenting som gjør oss mer glad enn å høre at dere hadde en flott opplevelse! :) Ønsker dere en fortsatt super sommer, og takk for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet! :)
Familie på 5 opplevde denne uforglemmelige turen sammen.
Fantastisk service av svært imøtekommende og flink båtfører.
Ypperlig informasjon om både natur, historiske hendelser og geografi underveis på turen. Vi stoppet opp flere steder langs ruten og fikk bl.a nærkontakt med gigantiske havørner!
Selve opplevelsen med båtturen og svært hyggelig personell gjør at vi vil på det sterkeste anbefale Go2lofoten til alle andre!
Så utrolig kjekt å høre! Og tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen! :) En sann glede å ha dere med på tur, og takk for en kjempeflott opplevelse sammen med dere! Ønsker dere en fortsatt finfin sommer og velkommen tilbake! :)
Kunnskapsrik og trivelig skipper. Fikk masse fisk - og fikk den ferdig filetert med oss. Gøy med måkemating.
Tusen takk for tilbakemeldingen og takk for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet! :) Ønsker dere en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake! :)
Vi har nå prøvd fisketur og ribtur og er veldig fornøyd med begge deler 😁 Flinke og ålreite folk, god stemning, mye spennende info om steder, historie etc og god service. Vi har ingenting å klage på og anbefaler gjerne videre 🙌
Tusen hjertelig takk for at dere ville bli med oss ut på både fiske og ribtur! Og takker så mye for tilbakemeldingen! :) Ønsker dere en fortsatt super sommer! :)
Fantastisk flott tur fra første stund vi møtte opp hos go2lofoten følte vi oss veldig ivaretatt. Vi hadde skipper Johannes og han kan anbefales på det sterkeste. Fantastisk flott skipper
Fikk mye og stor fisk og han hjalp oss med og skjere ut fileene til oss
Skal vi tilbake til Svolvær kommer vi uten tvil og bruke go2lofoten til våre utflukter.
Så glad for å høre at dere koste dere på tur sammen med oss, og tusen takk for tilbakemeldingen! :) Skal hilse så mye fra lillebror Johannes! Ønsker dere en fortsatt fin sommer og ser frem til å ta dere ut på flere turer i fremtida :) Velkommen tilbake! :)
Vi var seks venner fra Kristiansand som fikk en fantastisk fisketur med Johannes 😊 En service ut av de sjeldne, en fantastisk forteller , og han tok oss på de riktige fiske plassene . Dette kan anbefales på det varmeste 👍 Vi kommer gjerne igjen 😊
Så kjekt å høre at dere hadde en super tur sammen med lillebror Johannes! :) Tusen takk for tilbakemeldingen, og takk for at dere valgt oss til å ta dere med ut på Lofothavet! :) Ønsker dere en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake! :)