Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
En fantastisk tur

En flott tur på sjøen i ett fantastisk vær med en informativ, smilende og historiefortellende... les mer

Anmeldt i går
Goldwing2003
Anbefales!!!

Flott tur med mye, god informasjon på veien. Fikk sett ørn på nært hold. Moro med kjøring i bølger... les mer

Anmeldt 6 dager siden
monicavK9902VP
Les alle 109 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 124,89
Mer informasjon
Anmeldelser (109)
Filtrer anmeldelser
109 resultater
Vurdering fra reisende
106
1
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
106
1
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 109 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020
Anmeldelse av: Fisketur fra Svolvær

Lofoten må bare oppleves. Vi så frem til fisketur og den ble innfridd over all forventning. Johannes ga oss innsikt i alt fra historie til fiskeanatomi - en tur som vil bli husket. Servicen var suveren og vår egenfiskede fisk ble levert ferdig filetert på døren.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, einarmonstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Så kjekt å høre at dere fikk en flott tur og opplevelse sammen med oss, og lillebror Johannes! :) Takk for tilbakemeldingen! Ønsker dere en fin sommer! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales absolutt å se Lofoten fra sjøen!!
Hærlig opplevelse med super guide
Spennende og rå rib-tur! Det føltes også 100% trygt hele tiden. Mange interessante historier om ulike steder rundt om i øyene Vi så mange havørner!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, MaritaLM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Tusen takk for en super tur sammen med dere! Og tusen takk for tilbakemeldingen! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en kjempeflott fisketur! Dette ble et minne for livet for ungdommen og oss voksne. Vi fikk alle fisk i størrelser vi aldri har fått før, og vi hadde en veldig hyggelig, tålmodig og kunnskapsrik skipper med oss. Vi lærte masse og hadde en super og uforglemmelig kveld i ruskeværet! Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, heidiaab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Så kjekt å høre at turen ble suksess tross litt ruskete vær :) Tusen takk for tilbakemeldingen og takk for at dere ville bli med oss ut på tur! Ønsker dere en fortsatt knall sommer! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020
Anmeldelse av: Fisketur fra Svolvær

Fikk æren av å være med skipperen Johannes ut på fisketur fra Svolvær. Her fikk vi både nordavind, sjøsprøyt og rikelig med lokalhistorie. Johannes var en utrolig engasjert og serviceinnstilt skipper som bød på seg selv og gjorde turen unik!

En kjempeopplevelse av Nord-Norge - selv for en nordlending :) Tusen takk for turen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KristianE118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Så herlig å høre at turen med oss, og med yngstebror i flokken som kaptein, ble en suksess! :) Takk for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet, og takk for tilbakemeldingen! Ønsker dere en fortsatt strålende sommer! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020
Anmeldelse av: Fisketur fra Svolvær

Anbefaller på det sterkeste denne turen. Johannes er en serviceinnstilt og morsom guide som byr på historiefortelling og mye latter. Alle i vårt selskap på seks personer fikk fesk i størrelsen 4.5 - 12.5 kg.
Etter turen lagde vi en nydelig lunsj av fangsten.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, toveedanielsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen og for turen! Så kjekt å høre at fisketuren og den påfølgende lunchen ble en suksess! :) Ønsker dere en fortsatt super sommer! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser