Se gjennom høydepunkter
Opplevelsesrik fisketur!!

Kjempe flott naturopplevelse, vi fikk massevis av fisk og det var en veldig hyggelig og hjelpsom... les mer

Anmeldt 10. september 2024
MarteMarit
Trollfjorden med ørnsafari

En fantastisk tur med en utrolig dyktig guide og båtfører. To stopp med mating av ørn og mange gode... les mer

Anmeldt 8. september 2024
icicle R
Les alle 363 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk tur i nydelige omgivelser. Mange interessante og morsomme lokalhistorier ble fortalt av en flink guide. Anbefales for alle!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, einhes
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen og for en flott tur sammen med dere! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer, og velkommen igjen! :)

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

En helt fantastisk tur med lokalhistorie fortalt med engasjement som ga turen en ekstra dimensjon.
Vi opplevde havørn som sirklet rundt og hentet fisken som vi hadde med!
Turen inn Trollfjorden ble helt magisk og med en spennende fortelling om Slaget i Trollfjorden!!!
Tusen tusen takk for en slik opplevelse på vår siste dag i Svolvær!!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, FinnA84

Tusen takk for tilbakemeldingen, og ikke minst takk for en super tur sammen med dere! :) Så kjekt å høre at dere koste dere på tur med oss! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer og velkommen tilbake! :)

Anmeldt 3. august 2020

Vi var en familie på 4 på RIB tur til trollfjorden.
det var en fantastiks opplevelse som ikke bare omfattet RIb, men mye historie og ikke minst Havørn.

Kan anbefales for alle.
Super service

Takk, Kjetil T
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen, og ikke minst tusen takk for at dere ville bli med oss ut på Rib tur! :) Så kjekt å høre at dere hadde en flott tur! Ønsker dere en fortsatt super sommer! :)

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Kan ikke få skryti nok av denne turen! Helt fantastisk og anbefales på det sterkeste. Vi hadde med en 4 åring, og de tok så godt imot han med hjelp av klær og utstyr. Hjalp til med alt. Under turen blei vi fortalt masse om Lofotens historie. Super flott guide.
En tur som alle burde ta.
Forskjellen fra Go2Lofoten og f.eks XXLofoten var at Go2Lofoten hadde hjelmer med visir foran. Jeg tenkte det var litt unødvendig i starten, men under turen så var dette veldig behagelig når vi kjørte fort. Så dette var et stort pluss. Havørn fikk vi sett flere ganger og Trollfjorden var magisk.

Takk, solsikke86
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen og ikke minst for en super tur med dere, Nadine! Og takk for at dere ville bli med oss ut på tur! :) En glede å ha med en så herlig familie som dere! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer og velkommen tilbake skal dere være! :):) Mvh Eddy Hanssen

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en helt super ribsafari tur! Vi fikk blant annet se havørn og Trollfjorden og det var helt fantastisk! Med en ekte lokal nordlending fikk vi også lære mye historie om Svolvær og Lofoten. Anbefaler alle dette!

Takk, Andreagroettjord
Go2Lofoten, Owner på Go2Lofoten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tuusen hjertelig takk for turen og for tilbakemeldingen! :) Kjekt å ha med en så herlig gjeng som dere på tur! :) Kos dere så mye videre på tur, og ønsker dere en fortsatt super sommer! Og velkommen tilbake! :)