Kjempe flott naturopplevelse, vi fikk massevis av fisk og det var en veldig hyggelig og hjelpsom... les mer
En fantastisk tur med en utrolig dyktig guide og båtfører. To stopp med mating av ørn og mange gode... les mer
Hadde en utrolig fin tur med rib til Trollfjorden. Johannes fortalte historier med engasjement, så vi ble i godt humør. Det gikk fort og det var litt høye bølger, men vi følte oss trygge til enhver tid. Anbefales på det varmeste. Vi kommer igjen!
Vi har også leid kajakk hos Go2Lofoten, og det var også en fantastisk opplevelse.
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen! Og tusen takk for at dere ville bli med oss ut på RIB tur, samt leie av kajakker! :) Ønsker dere en fortsatt finfin august, og dere er hjertelig velkommen tilbake :):)
Dette anbefales på det aller sterkeste!!!
Vi hadde en helt super tur, det ble masse fisk, sløying og filetering!! Guiden gjorde mye av turen, han var engasjert, energisk og lidenskapelig!! Han var ikke en sånn ”typisk tur-guide“ som har et manus som leses helt monotont, dette var en kar som brant for det han drev med!! Og det liker vi!!
Ble torsk nok til frokost, lunsj, middag og kvelds🤩
Vi kunne ikke vært mer fornøyde!!
Kommer mer enn gjerne tilbake for ny tur!!
Tusen hjertelig takk for tilbakemelding, Frida, og takk for at dere ville bli med oss ut på tur! 🙏💖 Håper dere får til å komme tilbake en gang 🤩
Fantastisk tur til Trollfjorden med ørnesafari. Returen tilbake til Svolvær var forferdelig. Høy hastighet og kraftige slag med ribben. Hadde på forhånd gitt uttrykk for at dette var noe som jeg ikke ønsket. og ble forsikret om at de ville ta det rolig. Var veldig redd, og kommer aldri til å ta en rib-tur igjen.
Som vi blant annet opplyser om i egenerklæringsskjemaet du signerer før du drar på tur, så kjørers RIB turer i høy fart og man kan møte store bølger. Vi kjører turene våre i 30-35 knop. Dersom vi møter bølger som vi ser vil utgjøre hopp med kraftige slag, så reduseres farten for å gjøre disse hoppene mindre kraftige. Denne dagen var det IKKE store bølger. Hver éneste tur jeg har kjørt i sommer - og jeg har kjørt alle turene - har jeg kjørt kontrollert, og 100% trygt og uten noen som helst risiko for noe som helst. Du har i likhet med alle passasjerer som blir med på RIB tur fått info og brif om hvordan man opptrer i møte med bølger. Ingen av turene vi kjører er i nærheten av en såkalt "rafting" tur. Må bare beklage at du sitter igjen med en slik opplevelse, og vil generelt absolutt IKKE anbefale deg å kjøre RIB igjen, da dette ikke er noe for deg. Kan til neste gang anbefale deg å booke en tur med en saktegående båt som har en marsjfart på 7-8 knop. Jeg husker meget godt at jeg kjørte enda saktere og ga samtlige andre som satt ombord en mye mer kjedelig tur og opplevelse av båten, med bakgrunn i ønsket ditt om å kjøre saktere enn de 30 knoppene jeg kjørte igjennom turen. Ha en fortsatt fin sommer.
Helt nydelig opplevelse - fisking, god guiding av nærområdet, havørn og torsk til middag! Kunne ikke vært mer fornøyde! Anbefales på det sterkeste!
Så utrolig kjekt å høre at dere fikk en flott opplevelse sammen med oss brødrene, og tusen takk for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet! Og tusen takk for tilbakemeldingen! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer! :)
Fantastisk tur i nydelige omgivelser. Mange interessante og morsomme lokalhistorier ble fortalt av en flink guide. Anbefales for alle!
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen og for en flott tur sammen med dere! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer, og velkommen igjen! :)
En helt fantastisk tur med lokalhistorie fortalt med engasjement som ga turen en ekstra dimensjon.
Vi opplevde havørn som sirklet rundt og hentet fisken som vi hadde med!
Turen inn Trollfjorden ble helt magisk og med en spennende fortelling om Slaget i Trollfjorden!!!
Tusen tusen takk for en slik opplevelse på vår siste dag i Svolvær!!
Tusen takk for tilbakemeldingen, og ikke minst takk for en super tur sammen med dere! :) Så kjekt å høre at dere koste dere på tur med oss! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig sommer og velkommen tilbake! :)