Kjempe flott naturopplevelse, vi fikk massevis av fisk og det var en veldig hyggelig og hjelpsom... les mer
En fantastisk tur med en utrolig dyktig guide og båtfører. To stopp med mating av ørn og mange gode... les mer
Fredag fikk vi en fantastisk ribtur med mange spennende fortellinger om hendelser fra områdene vi kjørte i, og så flere flotte ørner. Skipper tilrettela for flotte bilder av ørnene.
Lørdag var vi på fisketur med en gjeng veldig tålmodige medpassasjerer og skipperen fra dagen før. (Vi bommet litt på tiden). Men tross det ble vi møtt med smil og forståelse. Turen ble noen timer forlenget(til alles glede) og vi var en gjeng fornøyde turister som gikk av båten etter en fantastisk dag på sjøen i finværet, vi fikk masse fisk og lærdom om filletering. Utrolig engasjert, hyggelig og imøtekommende familieselskap av brødre. Tydelig at de brenner for det de driver med. Takk for fantastisk opplevelser️ anbefales på det sterkeste!
Tusen hjertelig takk for at vi fikk lov til å bli med ut på 2 supre turer sammen med dere! 🙏😍 Vi hadde d utrolig kjekt sammen med dere, og håper dere får muligheten til å komme tilbake en gang 🤩 Ønsker dere et fortsatt fint år og hold dere friske, så sees vi igjen 💖
Vi hadde en fantastisk tur på havet i dag, flott båt og meget hyggelig skipper. Kan anbefales på det varmeste.
Så kjekt å høre at dere hadde en flott opplevelse sammen med oss, Svein :) Tusen takk for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet, og takk så mye for tilbakemeldingen! Ønsker dere en fortsatt nydelig høst, og velkommen tilbake! :)
Vi var 10 stk som hadde fisketur en dag og rib tur dage etter.
Begge turene var fantastiske og en kjempe service
Anbefales
Tusen hjertelig takk for at dere ville bli med oss på både fiske og rib tur, og tusen takk for tilbakemeldingen! :) Skikkelig kjekt å høre at dere hadde en flott opplevelse! :) Ønsker dere en nydelig høst! :)
En fantastisk tur, med en meget dyktig og kunnskapsrik guide.
En tur jeg kan anbefale på det varmeste.
Det var flere stopp underveis med interessante historier.
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen og ikke minst for en nydelig tur sammen med dere! Og takk for at dere ville bli med oss ut på tur, og ser frem til neste gang dere kommer! :) Ønsker dere en nydelig høst! :)
Vi booket både rib- og fisketur av Go2lofoten og vi er strålende fornøyd! Ribturen innfridde på alle måter. Og fisketuren var magisk! Bra service og hyggelig mannskap! Anbefales!👍
Utrolig kjekt at dere ble med oss på både fiske- og rib tur! Setter stor pris på tilbakemeldingen, og takk så mye for at dere ville bli med oss ut på Lofothavet! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig augustmåned! :)
Bedre dag på sjøen kunne vi ikke drømt om. Nydelig vær og en skipper som står til 5 stjerner! Dette kan bare varmt anbefales, en smak av ekte lofotfiske! Bare synd vi måtte inn til land igjen! Dette gjør jeg gjerne flere ganger! Takk til dere for en flott opplevelse! Malene og Margrete
Så kjekt å høre at dere hadde en super tur ut på Lofothavet sammen med oss, Malene og Margrete! Tusen takk for tilbakemeldingen og for at dere ville bli med oss! :) Ønsker dere en fortsatt nydelig august måned! Velkommen tilbake :)