Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk aktiv tur i utrolig vakre omgivelser!

For en eventyr! Lofoten er enda mer imponerende i virkeligheten. NAC og sine flinke guider klarte å... les mer

Anmeldt 21. mars 2023
malcolmlea
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Beste opplevelse i livet mitt!

Anbefaler for alle! Beste opplevelse i livet mitt! Båt tur og surfing og verdens vakreste Lofoten... les mer

Anmeldt 29. oktober 2022
125neringab
Les alle 15 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
14
0
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
14
0
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 15 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng mannfolk i alderen 50+ som reiste til Svolvær på tur bestilt og organisert av NAC. Jeg kan vel ikke få rost dem nok for gjennomføringen og oppfølgingen vi fikk gjennom hele turen. Det som var bestilt av bevertning var av topp klasse så er ikke redd for å anbefale å bestille reise av NAC.👍

Dato for opplevelse: september 2021
1  Takk, Sprocket66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2023
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2023
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2023 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2023
Google-oversetting

Dato for opplevelse: mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser