Fantastisk aktiv tur i utrolig vakre omgivelser!

For en eventyr! Lofoten er enda mer imponerende i virkeligheten. NAC og sine flinke guider klarte å... les mer

Anmeldt 21. mars 2023
malcolmlea
Oslo, Norge
Beste opplevelse i livet mitt!

Anbefaler for alle! Beste opplevelse i livet mitt! Båt tur og surfing og verdens vakreste Lofoten... les mer

Anmeldt 29. oktober 2022
125neringab

Anmeldt 12. april 2022

NAC er profesjonelle til fingerspissene i alle ledd gjennom hele turen. Topp service, fantastiske opplevelser, supermat, blide og hyggelige alle sammen. Guidene er i en klasse for seg, og gjorde sitt ytterste for at vi skulle få trygge og optimale skioopplevelser under krevende snøskred-forhold.
Tommel opp for alt fra planlegging til turslutt.
Vi drømmer allerede om ny tur

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, 304cathrined
Anmeldt 20. september 2021

FANTASTISK:-) 14 raske karer i Lofoten. Vi ble tatt vare på på best tenkelig måte. Vi har blitt loset gjennom restauranter på Svolvær og på Skrova med mat av ypperste kvalitet. Hatt opplevelser med RIB og fiskeskøyte, med kjempehyggelige kapteiner om bord. Vi har gjennom snart 25år hatt årlige turer i inn og utland. Dette har vært den beste uten tvil. Både økonomisk og opplevelsesmessig. Takk til Jim som tok oss med på historietime i historisk atmosfære, og oppfølging underveis som var upåklagelig. High five til NAC.
MVH "Guttas årlige 2021"

Takk, antonbB5797TU
Anmeldt 9. september 2021

Vi var en kameratgjeng på 14 mann som hadde bestilt tur av NAC v/Jim Eide. Vi fikk service på øverste hylle fra vi kom til vi reiste. Vi ankom torsdag ettermiddag og reiste hjem søndag formiddag. Vi bodde på Svinøya rorbuer og hadde frokost hver dag Børsen spiseri. I tillegg til dette var det booket lunsj og middager på Bacalao, Fotobrygga i Skrova, Du verden restaurant og Kjøkkenet restaurant. Maten vi fikk var uten sidestykke samt en utrolig hyggelig service fra alle som har servert oss på disse stedene. Ørnsafari, m/Rib, havfiske og tur for noen opp til Geita. Takk til Svolvær og Jim.

1  Takk, BoardingPass679660
Anmeldt 8. september 2021

Vi hadde et fantastisk opphold i rorbu på Svinøya med full pakke for 14 karer. RIB, fiske, hvalbiff, Svolvær geita, tørrfisk Royal og plenty av kald øl. Takk til vår superprofesjonelle fixer, Jim Eide i NAC. Anbefales!!

2  Takk, evodevo2016
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng mannfolk i alderen 50+ som reiste til Svolvær på tur bestilt og organisert av NAC. Jeg kan vel ikke få rost dem nok for gjennomføringen og oppfølgingen vi fikk gjennom hele turen. Det som var bestilt av bevertning var av topp klasse så er ikke redd for å anbefale å bestille reise av NAC.👍

1  Takk, Sprocket66