Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint plass. Anbefales sterkt”
Anmeldelse av Svolvær Restaurant

Svolvær Restaurant
Vurdert som nr. 11 av 21 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger og blir ikke skuffet! Utrolig god mat og pizza med full smak og utrolig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Shiyar9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 32 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020

Fantastisk Restaurant og hyggelig betjening.smakte maten og da var veldig god mat. Utrolig plass på torget bra service. Spiste jeg Biffsnader og da var nydelig smak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ahmadmO788OX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

På gjennomreise i Lofoten og sultne, så falt valget på "Lofoten Restaurant" Min sambo bestilte kyllingspyd og jeg valgte barbecue ribs.
Hyggelig betjening tok imot bestillingen, og maten som kom var absolutt ingen skuffelse. Store porsjoner ( med mye kjøtt) og pent anrettet. Kyllingspydet var saftig og med veldig god smak.
Barbecue Ribs var helt nydelig. Perfekt møre og glasert med nydelig barbecue saus.
God kaffe satt prikken over i'en!
Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 617larserika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Svolvær Restaurant, så også på

 

Har du vært i Svolvær Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.