Anne S
Angelsteg und Bootshaus
    6.7 km fra Nordis Hotel & Suites
    Se flere hoteller i Svolvær
    Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Suiten levde generelt opp til forventning. Pent renholdt og pent møblert med god utsikt fra ikke mindre enn 2 terrasser. Eneste minus var et bilde på veggen som var på vei ut av rammen.

Det var derimot ikke mulig å se vanlig TV, da kanalene ikke fungerte og vi kun kunne bruke Chromecast. De sendte noen for å se på dette men de sa at det ikke var kanaler på TV’en til tross for at det står i velkomstinfoen, for så å bare gå. Dette trekker ned.

Frokosten hadde noe dårlig utvalg og det trekker også ned. Ellers et fint besøk.

Romtips: Enkel og billig parkering i kjeller.
    Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, Soundfly
    Anmeldt 6. mars 2022 via mobile enheter

Flotteste hotell vi har opplevd, nydelige rom/leilighet med stor plass. Sengene var veldig gode og en nydelig og god sofa i stuen. Og de beste av alt var utsikten utover sjø og fjellene i Lofoten 🤩
    Vil absolutt komme igjen.

Spiste middag på hotellets restaurant 2 dager, hadde skrei og lammeskank smakte heilt fantastisk😊

Dato for oppholdet: mars 2022
    Takk, Torbjørg S
    Anmeldt 5. juli 2021

Ypperlig plassering ved Torget i Svolvær og gåavstand til det meste. Vi var tre par og hadde leilighet med egne soverom og bad. Felles oppholdsrom og stor terrasse utenfor. Parkering i kjelleren. Frokosten var god. Anbefaler denne boformen om dere er flere som reiser i lag. Greit med felles oppholdsrom.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, ElisabethN261
    Anmeldt 6. august 2020

Dette er ikke et hotel, men et airbnd konsept. Fin beliggenhet i Svolvær sentrum, frokost i nabo restaurant og selvhushold. "Hotellet" er ikke bemannet etter kl 16.00. Burde ikke ha 5 stjerner da det ikke kan måle seg med andre 5 stjerners hoteller vi har vært på tidligere.
    Vi må selv betale for å se tv og servicen er dårlig (da vi hadde noe å utsette på leilighet/komfort). Vi gir 3 stjerner for beliggenhet og størrelsen på leiligheten.

Dato for oppholdet: august 2020
    4  Takk, Marsdama69
    Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Romtips: They have automated check-in. You get a sms with code and information. Made the whole travel very easy!
    Dato for oppholdet: desember 2023